![]() |
Marihuana Tadında Düşlerim/Düşüşlerim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Marihuana Tadında Düşlerim/Düşüşlerim..bilmemişim içim/in dışlanmış helezonlarını hiç krawat takmamış mısralarım we hep eprimiş hayatım tutunduğum yerlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yol çeker mi insanın canı hep böyle benim gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Godia ne tarafta kaptan? poseidon'a mı sorayım adresi,neptün'e mi Ganj'dan geçer mi? -gel abi gel,ayakta yer war ![]() ![]() ![]() _tamam nil'de ineyim ben,,müsait bir papirüs altında lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -buyur abi in ama,nübyeli'lere dikkat et bu aralar yükselen burçları aztek tapınaklarına çarpmış diolar ![]() ![]() ![]() -sağol kaptan,atlantis'te öğrenmiştim ben zaten kendime yol almayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yelken yel eken kentin kantinsiz teneffüs saatlerinde kalmıştı ![]() ![]() kırılmıştı incir inci inci dökülen gözyaşlarına inceden incinerek ![]() ![]() //akıntıya kürek çekmek bu mudur sewgili kaptan? ![]() ![]() aynı nehirde iki kere yıkanamam biliyorum da Platon,bu pilatin rengi yalnızlıklar neden? ![]() ![]() ![]() budur belki ruhuma soğuk bir "düş" etkisi yaptıran! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bu çölün kumlarına hep yan yatmış sekizi çizmişim elif ba alfa beta bildiğim her dilde söylemişim her yol başladığı yere döner demişim dinlemişim inlemişim rüzgar sawurmuş kumları yine çizmişim ![]() ![]() ![]() ellerimde bir kuşun kanatları,anka mıdır,ikarus mudur bilmediğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acıktım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak tak tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acıktım sana ![]() ![]() yıkılıp,yakılmış yollardan geliyorum,güneşin gök/yüzünü masmawi öptüğü yeri arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sözlerimden dökülür şiir,dört mewsim eylülü yaşarım kederimde ![]() ![]() ![]() başladığım yerden geliyorum,gidiyorum başladığım yere ![]() ![]() belki ki hiç akıllanmayacağım şu meczup yüreğimle ![]() akıllanmadım akıllanamıyorum o esrik iksirini içemiyorum şiir büyüsünün deli olmadan durmadan hiç durmadan yürümeyi öğretti zaman başka wizyonum yok yürümek sadece yılmadan dal olmak kırılmadan ki dil olmak kıwrılmadan ki kül olmak soğumadan ki kul olmak yorulmadan ki/fayetsiz we kafiyesiz kalıyorum durmadan ![]() gölgem war bir de gitarım yoluma yollar katarım bak! ellerim parçalanalı nice oldu küreklere asılmaktan bak! yasak! **- sana biraz zaman "dayanamam aman aman ![]() ![]() ![]() üç gram arsenik wer bana haydi yeter lanetli canımın çöl düşleri! ![]() ![]() ![]() ![]() bir gece seni beklerken tutuştu önce dizelerim sonra elim yüzüm şiire bulaştı sesine döneyim istedim yüzümü hüzüne değil bağırdım bağırdım BAĞIRDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM kuyumun duwarlarından geri döndü sesim bir baktım yalnızlık bir baktım karanlık bir baktım gece hece hece bölüşmüş yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüzüne döneyim istedim yüzümü yüzün? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuyu ![]() ![]() ![]() ben ![]() ![]() ![]() kıwrıldım ört üstüme geceyi ört ÖÖRTTT!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elim yüzüm şiir aşk içinde içim dışım içinin içinde seni beklerken bu gece bırak bırak öleyim öylece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neden şimdi bu şiir neden tekrar neden yanlış anlaşılmak pahasına suuuuuuuuuuuusss yolcu!!!!!!!!!!!! al sigaranı al ceketini al yüreğini git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() we bul deliksiz uyuduğun bir geceyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saldırdın sonra bir daha bir daha Rosinante ihtiyarladı yaya kaldın sonunda Sancho Panza buğday sattı değirmenciye (ewet değirmenciye ![]() ![]() şişman we zengin oldu sonra altın dişleri oldu sen altın düşlerinle saldırdın yine prens-es kaçtı gitti başkasıyla sen saldırdın yaşlandın yaş'landıkça kuruttu günler ateşini heyy bre ![]() ![]() ![]() şöwalyeler çoktan süs oldu ejderhalar kazanıyor artık zaferi! |
![]() |
![]() |
|