Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aynı, kez, yalanı, yutturdu

Aynı Yalanı 45 Kez Yutturdu!

Eski 09-19-2007   #1
suskun

Aynı Yalanı 45 Kez Yutturdu!

Adana'da bir dolandırıcı aynı yöntemle 45 kişiyi cep telefonundan etti Sokakta yürürken cep telefonlarını dolandırıcıya gönüllü olarak teslim eden mağdurlar başlarına geleni gülerek anlattı

Hırsızlık suçundan sabıkalı bir genç, Adana'da 45 kişinin cep telefonlarını ilginç bir yöntemle çaldı Mağdurlar, nasıl dolandırıldıklarını karakolda gülerek anlattı

İddiaya göre MA, Adana'nın Mahfesığmaz ve Güzelyalı mahalleleri başta olmak üzere, birçok semtte değişik zamanlarda bir işyerinin önünde oturup, gözüne kestirdiği gençleri yanına çağırdı

Kendisini işyerinin sahibi olarak tanıtan MA, "Ben işyerinden ayrılamıyorum, şu arka sokaktaki tüp bayiine bir tüp siparişi verdim ama getirmedi Tüp bayiinin sahibinden 500 YTL de alacağım var, sen git benim selamımı söyle tüpü göndersin, paramı da al gel Sana güveniyorum, ama parayı getirinceye kadar da cep telefonun bende kalsın Hem zahmetinin karşılığını da veririm" diyerek gençleri tüp bayiine gönderdi

'Ne tüpçü vardı, ne de kendisi'
Gencin tüp bayiine gitmesi üzerine MA da telefonla ortadan kayboldu Bu yöntemle yaşları 12 ile 17 arasında değişen 45 gencin cep telefonunu dolandıran MA, verilen eşgal üzerine yakalandı Polis, dolandırıldığı iddia edilen 45 şikâyetçiyi Emniyet Müdürlüğü'ne çağırarak zanlıyı teşhis ettirdi Gençler, Adana Emniyet Müdürlüğü'nde nasıl dolandırıldıklarını gülerek anlattı Mağdurlar şunları söyledi: "Yardım isteyince kıramadık 500 YTL'sinin karşılığında da cep telefonlarımızı rehin aldı Parayı getirip telefonumuzu alacaktık Arka sokakta ne tüpçü vardı, ne de döndüğümüzde kendisi"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-19-2007   #2
Berna

çok enteresankimseye güvenilmiyor artık, gerçi dolandırılanlar da küçükmüş yazık ya ALLAH akıl fikir versin ne diyelimpaylaşm için teşkkrler suskuncum

Eski 09-19-2007   #3
angelesdream

bu da biraz saflığa giriyor sanırım
sağolsuskunum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-19-2007   #4
ERen

o aklı başka işlere kullansa belki de başarılı birisi olucak teşekkürler paylaşım için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-20-2007   #5
suskun

ben teşekür ederim arkadaşklar,gerçektende o aknını iyi işlere kullansa başarılı olur!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-20-2007   #6
bukettt

allahım ya madurlarda 500 ytlyi duyunca kaz gelecek yerden tavuk esirgemmez die düşündü heralde:sm_biggrin:

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-20-2007   #7
black_R-O-S-E

:sm_biggrin: ya baya komik bi durum teşekkürler

Eski 09-21-2007   #8
alper1482

komik bi durum aslında

Paylasım için teşekkürler!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com