Firar Yoktur Benim Yazdığım Sevdama! |
09-19-2007 | #1 |
suskun
|
Firar Yoktur Benim Yazdığım Sevdama!durdum uzaktan gelen sesin yamacinda, baktim bir gülen yalan aynamda, seni seviyorum demek icin ayaktaydim, gölge oldu bedenim, hüznümü yüregimde eledim, hergün üc kez telefon ettim, hazira durmus gibi özledim seni dercesine selam verdim, bugünüm de iyim derken, aslinda üsüdügümü anlatdi bedenim, her gün batiminda dahada , batar oldum sesini alamayinca, gülerken agladim duymadin sende, civil civil neseye bürünen sesimde titredim, farkedilmesin diye öksürdüm oyuncu rolünde, ketumlasirken ahmakli hale girdim belkide, konudan konuya atladim, ürkmüs kumru halinde, her elime aldigim sesinde bir dal aradim, sesizce dokundum biraz sevgi verdiginde, daglar yoktu ,yollar yoktu, biz vardik, ama en cokda ben senin yaninda , sense bilinmez ötelerde, sen seni oynarken susuyor sesin bir kac dakika sonra, ve ben kimsesizlige sariliyorum kivrilmis, seni tanimayan yatagimda , zizarim bir ney sesiyle yanina, sar beni birakma asla birdaha, yine ben yalniz ,yine ben korkmus, katiklasmis zihinlerin seyiriyim ben varoslarda, üzerimde bir zirh gibi direnir kudret, firar yoktur benim yazdigim sevdama, varsin esir olsun zindanda mektublar, percinlesti kirilan kanatlar, ne keskeler kaldi ,nede gözlerinde uyanmak, özlemim var elimde bak, dokunulmamis, denenmemis bir bekleyis sanki, varlik icinde yüzer gibi, merhabalarin okunmamis, belkide yazilmamis, bekledigim iki beyitden ibaret di, bos satirlarda sebnem düser gözlerime simdi, icime dökülen hasret kokularinda uyusmusum belki, hergün yeniden dogan dilsiz sancilarla, oynuyorum su piyesi, intihar eder gibi sususlarimla, sen diye fisildiyorum ölür gibi, sadece parmak uclarinla degsen , saclarimin ucuna yeterdi belki, söyliyemiyorum ,alakasiz bir oyun sariyor icimi, sus ve gülümse diyorum hickirik gibi, bozulmus bir plak gibi dönüyorum palyaco sesli, güldürüyorum hicran olmus sensizligi, hoyrat hoyrat alkislarsin beni, kabuslarla uyurum her gece, eriyorsun sanki hece hece, bazen tut diyorsun ellerimi, bel baglarim nefesine, kimi zaman dipsiz kuytularda kaybolursun, beni terk edercesine, ama en cokda öfkelerinde, kap kara uyanirim bir hiclik icinde, sanki silmissin kendini siirlerimde, kime mavi dir dünya, oynuyorum baksana, ölüyor olsamda , adini koyarim bir yildiza, beni her söndürdügün anda, sakin gözyaslarimin lekelerini arama bu kagit da, saklidir her satirin altinda, asil aralarinda yaziyor , bu yürek seni nasilda özlüyor, bir dokunus yoluyorum sana, gözlerimi,ve birazda tenimi, dokunursan biraz diner belki, susuyorum aglasamda, bir ihtmal sarsa beni duruslarimda, oyunun adi konuyor hastaligima, bana görünmez vuslat gök kusaginda, simartilmisim sanki sevgisiz kalinca, bir yudum yollasan, olurdum nakis nakis misralarimda, birakma beni, gitme birdaha, yazamam belki, bir seni birazda beni yakarim sonsuzlarda… sessizim, durgunum, bekliyorum, ben seni sebebsiz seviyorum…
09-19-2007 | #2 |
Berna
|
teşekkrlr suskun yüreğine sağlık