|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arslan, büyük, için, motivasyonum, oğlum, tolgay, yaşındaki, şampiyonluk |
![]() |
Tolgay Arslan : Şampiyonluk İçin En Büyük Motivasyonum 1 Yaşındaki Oğlum! |
![]() |
![]() |
#1 |
kombici
|
![]() Tolgay Arslan : Şampiyonluk İçin En Büyük Motivasyonum 1 Yaşındaki Oğlum!Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk yolunda en iddialı olan kulüplerden biri olan Beşiktaş takımının güzide futbolcularından olan Tolgay Arslan Bjkdinle ![]() ![]() Spor Toto Süper Lig'de iyice kızışan şampiyonluk rekabetinde görünen en gözde iki takımdan biri olan Beşiktaş'ın en sağlam takipçisi olan ve bjk haber kaynağı olarak bilinen Bjkdinle ![]() ![]() Siyah-Beyaz Beşiktaş oyuncu oyun sahalarından uzak kalmış olduğu 6 ay bazında dönem dahilinde 1 yaşına basmış olan oğlunun en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi “ailemin vede hocalarımın desteğiyle çok sağlıklı bir tedavi süreci geçirdim ![]() ![]() ![]() lig süresi öncesi hazırlık kamp programında sol diz çapraz bağları kopan vede geçirmiş olduğu ameliyatın arkasından 6 ay formasından uzak kalmış olan tolgay arsan, süper lig’e verilmiş olan Milli ara sırasında formunu yükseltti ![]() ![]() Takımın gol ümitlerinden olan Tolgay Arslan, maluliyet(sakatlık) sürecinde yaşamış olduğu zor günlerin yan tarafı sıra şampiyonlukla alakadar birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı ![]() Tolgay Arslan: "Şampiyonluk Yolunda Çok Hırslıyım!" muvaffakiyetli futbolcu “çok ciddi bir maluliyet(sakatlık) geçirdim vede doğal olarak moralim çok bozuktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alman ülkesinde yetişen bir oyuncu olduğunu hatırlatan tolgay, “ben futbol oynamayı para için oynamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|