Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alabildiği, gözün, ummandacom

Ummanda.com | Gözün Alabildiği Kadar...

Eski 08-11-2015   #1
b.a.f.

Ummanda.com | Gözün Alabildiği Kadar...

ummandacom giyim ve ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ürünlerini e-ticaret üzerinden pazarlayan sektörün öncü firmalarından biridir Online alışverişde uygun ayakkabı fiyatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren ummandacom sektörde 10 yıllık bir deneyime sahiptirTüm ürünlerini markaların kendi stoklarından temin eden ummandacom'da tüm ürünler tamamen orjinaldir

Kredi kartı,havale,kapıda ödeme seçenekleri ile müşterilerine ödeme kolaylığı sağlayan ummandacom aynı zamanda ürünlerinde iade,değişim garantisi sunmaktadırTüm 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmetinin yanı sıra gün içerisinde saat 1500'dan önce verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilmektedir

444 82 18'den mesai saatleri içerisinde rahatlıkla iletişim kurabileceğiniz firma müşteri memnuniyetini ilke edinmiş vizyonu geniş bir firmadır

Site adresimiz : wwwummandacom
Facebook Adresimiz : facebookcom/UmmandaCom
Twitter Adresimiz : twittercom/UmmandaCom
İnstagram adresimiz : instagramcom/UmmandaCom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com