Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
444, wwwbalikyagiinfo

Www.balikyagi.info 444 16 86

Eski 08-02-2015   #1
Teknolojikimam

Www.balikyagi.info 444 16 86

Yeterince saflaştırılmamış balık yağı ürünleri kimyasal atık, ağır metal ve insan sağlığı açısından tehlikeli maddeler içerebilmektedir Omega-3 ürünleri uzun süreli kullanılması gerektiği için, güvenilirliği belli olmayan bir ürünü uzun süre kullanmak insana faydadan çok zarar getirmektedir

Kullanacağı Omega-3 ürününün saflığından ve güvenilirliğinden emin olmak isteyen tüketiciler, IFOS onaylı Omega-3 ürünlerini tercih etmelidirler Özellikle her üretim serisi IFOS tarafından onaylanan ürünler, güvenle uzun süre kullanılabilirler

omega3 ürünleri hakkında bilgi almak için wwwbalikyagiinfo adresini ziyaret edebilirsiniz

444 16 86

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com