![]() |
Tavuk Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tavuk Sarma TarifiTavuk Sarma Tarifi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tavuk Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Tavuk Sarma TarifiBeşamel Sos Nasıl Yapılır?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tavuk Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Tavuk Sarma TarifiTavuk Sarma / 4 kişilik / Hazırlanış süresi – 20dk / Pişme süresi – 30 dk
Malzemeler; 4 adet tavuk göğüs 4 dilim cheddar peyniri 12 dilim dana etli salam Tuz Karabiber 2 su bardağı un 2-3 adet yumurta 2 su bardağı ekmek kırıntısı Hazırlanışı; Tavuk göğüslerini bıçakla biraz incelttikten sonra, iki yaprak stechin arasında çok inceltmeden dövün ve tezgâha alın ![]() Üzerlerine tuz ve karabiber serperek lezzetlendirin ![]() Her bir tavuk göğsün üzerine 3’şer dilim salam ve 1’er dilim cheddar peyniri yerleştirip, rulo yapın ![]() Tavuk rulolarınızı ilk önce una, sonra yumurtaya, son olarak da ekmek kırıntısına bulayın ![]() Bir tavayı ateşin üzerine alıp, tabanını kaplayacak kadar riviera zeytinyağı ekleyin ![]() Yağınız ısındığında tavuk sarmaların dışlarına renk verin ve dışları iyice renk aldıktan sonra fırın tepsisine alıp 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin ![]() ardanınmutfağı
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|