Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, etkinderscom, konu, sitesi

Konu Anlatım Sitesi EtkinDers.com

Eski 11-21-2014   #1
b.a.f.

Konu Anlatım Sitesi EtkinDers.com

Dersanelerin kapanacağı söylentisi ilk çıktığından beri herkesin kafasında dersaneler kapanırsa çocuklarımız sınavlara nasıl hazırlanacak sorusu oluştu Daha sonra bu söylenti resmi makamlarca da doğrulandı ve gelecek sene tüm dersanelerin son yılı olacağı açıklandı Bu durumda öğrenci velileri haklı bir endişeye kapıldılarÇocuklarının sınava yeterince hazırlanamayacağı kimya konu anlatımı endişelerine karşı artık EtkinDerscom gibi kapsamlı bir eğitim sitesi var Öğrenciler sınava hazırlık konusunda yalnız değiller EtkinDerscom her zaman onlara yardıma hazır

Konu anlatımı bir dersin öğretilmesinde en temel faktördür İyi bir konu anlatımı olmadan o dersi öğretemezsiniz Aynı zamanda konu anlatımı içeriği bakımından da dolu olmalı Etkili, akıcı, sürükleyici bir konu anlatımı öğrencilerin motivasyonu açısından son derece önemli EtkinDerscom konu anlatımı konusunda oldukça iddialı Konusunda uzman hocaların hazırladığı etkili anlatım videolarıyla öğrencilere severek ders dinleme ve sıkılmadan öğrenme imkanı sunuyor Öğrenciler bu videolar sayesinde sınıfta dinleyemedikleri veya dinleyip te anlayamadıkları konuları tekrar dinleme fırsatı buluyorlar Konuları bu şekilde pekiştirerek kalıcı öğrenme sağlanmış oluyor Konu anlatımı etkili olduğunda konuların öğrenilmesi kolaylaşıyor Konu anlatım videoları öğrencilerin sıkılmadan, zevkle 1sınıf okuma derslerini takip edecekleri bir üsluba sahip Hocaların anlatımı oldukça akıcı ve ilgi çekici Her ders kendi öğretim metoduna uygun anlatımla sunuluyor Etkili ve akılda kalıcı örneklerle pekiştirilip öğrencilerin konuyu unutmamaları sağlanıyor Bu konu anlatımları sayesinde öğrenciler hem okuldaki başarılarını arttırıyor hem de sınavlara hazırlıkta iyi bir destek almış oluyorlar

Konu anlatım sitesi EtkinDers ile eğitim fırsatını evinize kadar hem de ücretsiz olarak getiriyor Fırsat parmaklarınızın ucunda İnternet sitesine girerek günün her saatinda eğitim içeriklerini karşınızda bulabilirsiniz Kendinize bir çalışma planı yaparak istediğiniz zaman evinizin rahatlığında sınavlara hazırlanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com