Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelir, günde, icra

İcra Kaç Günde Gelir

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İcra Kaç Günde Gelir

İcra Takibi Kaç Günde Gelir

İcra Kaldırma Kaç Günde Gelir

İcra takibi borçlunun vadesi dolan ödemelerini yapmaması durumunda kendisine tebligat yapılması ile başlar Tebligat borçluya ulaştıktan sonra süreç başlamıştır Daha sonra haciz süreci başlar İcra Takibi Nedir? Alacaklının borçludan alacağını almak için icra müdürlüğünde başlattığı işlemin hukuki adıdır Haciz Nedir? borçlunun mal ve haklarına icra müdürlüğü aracılığı ile el konulması demektir Halk arasında icra işlemlerinin tümünü kapsayacak şekilde kullanılmakta ise de haciz icra takibi işlemlerinin bir aşamasından ibarettir

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İcra Kaç Günde Gelir

Eski 04-14-2014   #2
Kayıtsız
Icon7

avukat bana 5 gun sure verdı benım borcum 200 tl ben aylık 20 tl taksıtle mutfak pobotu aldım hıc odeyemedım 5 ay sonra borç 800 olmuş icra takıbı başladı ne yapmam gerek üsyüme hıc bırsey yok ıcra gelırmı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-14-2014   #3
Şengül Şirin

icra tebligatı hangi adrese gitmişse ve tebligat alınmışsa bu adres sizin adresiniz sayılırAdresine icra gelirİcra gelince oturup konuşur halledersiniz200 tlborç için evinizden birşey götürmezleranlaşırsınızHatta evinize icra gelmeden avukatınızla anlaşın borcu takside bölün ve ödeyinAvukat değilim ama bildiğim kadarıyla size bilgi verdiminşallah faydalı olabilmişimdir

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com