İcra Kaç Günde Gelir |
11-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İcra Kaç Günde Gelirİcra Takibi Kaç Günde Gelir İcra Kaldırma Kaç Günde Gelir İcra takibi borçlunun vadesi dolan ödemelerini yapmaması durumunda kendisine tebligat yapılması ile başlar Tebligat borçluya ulaştıktan sonra süreç başlamıştır Daha sonra haciz süreci başlar İcra Takibi Nedir? Alacaklının borçludan alacağını almak için icra müdürlüğünde başlattığı işlemin hukuki adıdır Haciz Nedir? borçlunun mal ve haklarına icra müdürlüğü aracılığı ile el konulması demektir Halk arasında icra işlemlerinin tümünü kapsayacak şekilde kullanılmakta ise de haciz icra takibi işlemlerinin bir aşamasından ibarettir |
Cevap : İcra Kaç Günde Gelir |
04-14-2014 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : İcra Kaç Günde Geliravukat bana 5 gun sure verdı benım borcum 200 tl ben aylık 20 tl taksıtle mutfak pobotu aldım hıc odeyemedım 5 ay sonra borç 800 olmuş icra takıbı başladı ne yapmam gerek üsyüme hıc bırsey yok ıcra gelırmı |
Cevap : İcra Kaç Günde Gelir |
04-14-2014 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : İcra Kaç Günde Geliricra tebligatı hangi adrese gitmişse ve tebligat alınmışsa bu adres sizin adresiniz sayılırAdresine icra gelirİcra gelince oturup konuşur halledersiniz200 tlborç için evinizden birşey götürmezleranlaşırsınızHatta evinize icra gelmeden avukatınızla anlaşın borcu takside bölün ve ödeyinAvukat değilim ama bildiğim kadarıyla size bilgi verdiminşallah faydalı olabilmişimdir