Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyor, olacağım

...ve Ben Hep Seni Bekliyor Olacağım...

Eski 09-07-2007   #1
angelesdream
icon110

...ve Ben Hep Seni Bekliyor Olacağım...

Saat mişLi gecmiş zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde şimdi geLecek zamanın herhangi bi evreSinde Seni bekLiyorum
Parmak ucLarıma tutunmuş Sigaram ve yukSek promiL Sinirina dayanmış şarabimLa , iLtihap kokan Her hangi 1 parkin bankinda , Seni duşunuyordum Seni ve icime bıraktıgın göLgenin GrimSi Rengini
Beynimin SiSLi cografyaSinda , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokağina dargin o utopya şehir oLuyordun , duşundukce inadina yaşa diyen guLuşunu ve uST uSte geLmiş Her hangi 2 nokta acıkLayamıyordu beynimdeki yuzöLcumunu
CareSizLigimin kamera arkaSinda , ikiLemLerimin SonSuz boşLugunda gidip geLiyordum ve Sen , SatirLarima bi veba gibi buLaşmaya devam ediyordun Durmadan keşkeLerLe başLayip , neySeLerLe biten cumLeLer kuruyordum SenSe farkuna biLe varmadan , o cumLeLerin gizLi özneSini canLandiriyordun yeLkovan SurekLi akrebi hataLi soLLuyor , aLtimdaki Bank tipki Senin gibi titriyordu
Gece Bana ve göLgene Ağir geLiyordu Nikotin dudakLarimda şekiLLenirken ve aLkoL cocukLuktan kaLma karacigerime hucum ederken , yuzumde endişe avcumda kan SöyLe daha ne kadar yaLnızLık vuracak yuzume zaman
KaLabaLik Kokan yaLnizLiğimLa Gecenin koLLarı araSına Sıgınıyor ve onun karanLık yuzuyLe Sevişiyordum SeSSizce Ama uzun surmuyor , ic organLarımı parcaLayan parmak izLerin bozuyordu bu Yorgun Sesime ait SeSSizLiği 1 kez daha incitiyordu ParmakLarinin geometrik haritaSı , içimdeki kimSeSizLiği
CigLik CigLiga SuSuyordum KonuşSam keLimeLer beni incitiyordu o yüzden SuSup keLimeLeri incitmeyi tercih ediyordum Sonra , yanLiş zamanın 4 tekiL şahSi oLdugumu vuruyordu yuzume yaLnizLigim ve ben o yaLnizLigi 1 kaç dakikaLigina da oLSa DindirebiLmek icin ateşLiyordum çakmağımı egiLip yakmaya caLışırken Sigarami yanLişLikLa yakiyordum parmak ucLarimi
ve yanik parmak ucLarimLa okşuyordum göLgenin Donuk bakişLarini
nemLi bakişLarLa o uzak ütopya şehrini izLiyordum uzun uzun Baştan Sona Senin yarattiğin , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokagina dargin o ütopya şehrini biLSemde o şehre giremeyecegim ihtimaLini Deniyorum aşmayı iLk kez o miLimetrik meSafeLeri Avucumda özLem , icimde 1 karanLık Sevgi
Saat mişLi gecmiş zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde şimdi geLecek zamanın herhangi bi evreSinde Her hangi bi umutLa haLa Seni bekLiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2007   #2
RaHaTSiZ

~~ :)) ßu gece daha fazla içmek farz oldu :)) ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-07-2007   #3
angelesdream

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ :)) ßu gece daha fazla içmek farz oldu :)) ~~
neyin şerefine acaba rahatsızımefkar mı yaptım:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com