![]() |
Pratik Bilgiler,Ev Ve Mutfak İçin Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Bilgiler,Ev Ve Mutfak İçin Püf NoktalarıPastanız için pudra şekeri gerekiyorsa, bunu çok basit bir yöntemle elde edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Buzdolabındaki Kötü Kokular Buzdolabındaki yiyecekler zamanla hoş olmayan kokular yaratabilirler ![]() ![]() Kebap Eti Kebap yapmak üzere aldığınız etin lezzetli pişmesini istiyorsanız, doğradıktan sonra üzerine pişmiş süt dökün ![]() ![]() Elma Sirkesi Soyulmuş elma kabuklarını atmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk Otları Mutluluk otları denilen papatya, nane, ıhlamur ve portakal çiçeklerinin hepsini iyice kaynatıp çay gibi akşamları içerseniz hem çok rahat uyursunuz, hem sabahları zinde kalkarsınız, hem de vücudun su ihtiyacını en iyi şekilde karşılarsınız ![]() Peynirli Patlıcan Acı suyu çıkmış 2 patlıcanı ortasından bölüp enine 3 dilim kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Yumuşamayan Fasulyeler Uzun süre pişirildiği halde yumuşamayan fasulyenin içine yarım kahve kaşığı karbonat koyun ![]() Bayat Kurabiyeler Bayatlayan ekmek ve kurabiyelerinizi bir kese kağıdına koyun ![]() ![]() ![]() Pasta Pişirirken Fırında pasta ve kek yaparken daha iyi fişmelerini istiyorsanız pişirirken fırana bir kap içinde su koyun ![]() Yemekte Ölçü Yemek pişirirken ölçü ayarlamakta hepimiz güçlük çekeriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bal Saf mı? Balın saf olup olmadığını anlamak için, baldan bir kaşık alıp soğuk suda ezin ![]() ![]() Ocaktaki Pas Lekesi Ocaktaki pas lekeleri için ikiye bölünmüş soğan birebirdir ![]() Böbrek Pişirirken Böbreği pişirmeden önce birkaç saat tuzlu ve sirkeli suda bırakın ![]() ![]() Lahana Salatası Lahana yapraklarını haşlayın, soğumaya bırakın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|