Teyzeee Annem Bişey İstiyor |
07-14-2007 | #1 |
virüs
|
Teyzeee Annem Bişey İstiyor- Teyze annem varsa bi fincan şeker istiyo + Var var bekle - Bu ney şüküfe hanım teyze + şekeer - Manyak mısın teyze sen :D + nesini beğenmedin en ünlü marka "olips" işte +Annem fazla varsa un istiyor -Tamam yavrum bekle +Ayrıca varsa biraz da yumurta cnm -Peki evladım +Hı bir de -Daha ne kaldı ya +Aslında siz bunları geri götürün varsa bi fırın peynirli börek alalım biz Emine teyze:D -Yok yavrum sadece oklavam kalmış istermisin - hayriye teyze -du yu hev doğuş çay ?
+ de get lem - teysee annem varsa biraz sabır istiyocnm - o yoksa biraz şuan olduğunuz durumdan istiyo -teyse çok komiksin yaw:hahaha -teysee annem bişi istiyo +ne istiyo? -bişi işte yaa +kızım ne istiyo? -bişi teyse böle bişi gibi bişi +kızım sölesene adam akıllı ne istiyo annen -bişi +ay çıldırcam şimdi kızım sölesene - teyse ne baarıyon yaw parmak kadar çocuğa wöööööö anneeeeeeeee bu teyse bişi istiyo bendeeeeeen +Teyze ben birşey istiyom -Hep annen istiyordu hayırdır görev değişkliği mi yaptınız + teyzee annem biraz pirinç istiyor - kızım annene soyle bizdede bitmis pirinç + tamam teyze söylerim ama annem pirinç istemişti - bitti dedim ya çocuğum + teyze pirinç diyorum pirinç - çocuğum sen benim başıma belamısınn, söyle annene yok pirinç mirinç aaa + iyi söylerim, yanlız ben seni böyle cimri bilmiyordum, öğrendiğim iyi olduu |
07-15-2007 | #2 |
_SiYaH_
|
+ teyzee annem biraz pirinç istiyor - kızım annene soyle bizdede bitmis pirinç + tamam teyze söylerim ama annem pirinç istemişti - bitti dedim ya çocuğum + teyze pirinç diyorum pirinç - çocuğum sen benim başıma belamısınn, söyle annene yok pirinç mirinç aaa + iyi söylerim, yanlız ben seni böyle cimri bilmiyordum, öğrendiğim iyi olduu ayyy çok komik olmuşş paylaşım için tşklr