Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, cin, edin, için, kurtulurum, musallat, oldu, rızası, yardım

Cin Musallat Oldu Nasıl Kurtulurum ? Allah Rızası İçin Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1 - gece yattıgımda eger sırt ustu yatıyor isem yanı
yüzüm tavana bakıyor ise istedigim bir yere seyahat edebiliyorum
mesela eyfel kulesi mesela mısır vs bedenim yatakda kaliyor
ancak ben yari uyanik halde ucarak istedigim mekanlari gezebiliyor
sonra geri donebiliyorum

2 - simdi yazacagim daha once oluyordu suan olmuyor
bir cismi mesela bir kiprit kutusu mesela bir cakmak vs
gibi cisimleri bakarak hareket ettirebiliyordum

lakin yukarida yazdiklarim bana zarar vermiyor asil zarar verenleri yazayim

3 - geceleri uyuyamiyorum ellerim ayaklarim seyriyor ve yaniyor, sabah namazindan sonra anca yatabiliyorum aksam 4-5 gibi uyaniyorum

4 - gun icinde surekli olarak gozlerimde biseyler geziniyor yani insanin
tansiyonu duserde killar tuyler gorur ya o bicim surekli biseyler goruyorum

5 - yataga yattigimda gozumu kapatmam ile birlikte ( daha uyumadan ) hortlaklar kuru kafalar goruyorum yaratiklar goruyorum kediler kopekler goruyorum

6 - ezan sesi duymak istemiyorum namaz kilmak istemiyorum kuran dinlenen yerler beni cok bunaltiyor kaciyorum oyle ortamlardan

7 - ailem ile hic gecinemiyorum surekli her konuda tartisiyoruz, onlarin gozunde
ise yaramaz bekci murtaza gece yatmaz sabah kalkmaz biri yim

8 - ruyamda surekli kadin ve kizlar goruyorum

9 - 2 gun evvel ruyamda 3 harflilerin alemini gordum musluman olanlar ve digerleri vardi

10 - hic bir isim rast gitmiyor hic bir isten kar edemiyorum hersey ters gidiyor

11 - ayetel kursi felak ve nas surelerini okuyunca elim ayagim yaniyor seyriyor
cok fena oluyorum

12 - allah huekber allah huekber laa ilahe illah dedigim zaman zangir zangir titriyor her yanim yanmalar ve seyirmeler basliyor gozlerim kanlaniyor agliyorum

13 - hersey canımı sıkıyor evden hic disari cikmak istemiyor canim, odami toplamak istemiyorum her taraf danik olsun pis olsun istiyorum

14 - hep aglamak istiyorum huzunleniyorum hic bir derdim olmadigi halde

15 - bugun cocuk cigliklari, kadin sesleri duydum cok korktum yatakdan kalktim ilerledim yataga geri donup baktigimda yatagin ustunde kapkara bulut gordum, gozumu kirptim kara bulut kayboldu

degerli arkadaslar bana cin musallat oldugundan supeleniyorum
sitede bilgili olan arkadaslarimiz allah rizasi icin yardimci olurmusunuz acaba
adim kemal anne adim mine

saygilar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

teslimiyet ! ve teslimiyetteki teslimiyet !

felak ve nas surelerini okyunca elinin ve ayaginin yanmasi

nefsani bir beklenti ve imtihandan kacip kurtulus(miskinlik hali)) pesinde oldugunu gosteriyor olabilir !

Allahtan razi olmusluk uzerine bir durusla dur bakalim hele !

bakalim o zaman sen mi onlara onlar mi sana etki edebiliyor !

Allah Hz Suleyman Peygamber tahtinda otururken onu imtihan ediyor ve

cesedini tahtta birakip ruhunu cesedinin karsisina koyup; ruhsuz bedenini ona seyrettiriyor !

bu siradan birini korkudan helak edebilecekken ;

Hz Suleyman soyle diyor :

Bu bana Rabbim katindan bir imtihandir ! Sukredenlerden olucak miyim diye !

o halde bir muslumanin hayata bakisi bellidir !

hersey Allahtan gelir ! Allah neyi taktir etiyse de o gelicidir kaderde !

Hz, Suleymana bu guzel teslimiyetli tutumu ve imtihanin o kisminda Allahi razi ettigi icin sonra cinlerin ilmi de veriliyor Allahtan bir rahmet olarak !

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Cin Musallat Oldu Nasıl Kurtulurum ? Allah Rızası İçin Yardım Edin

Eski 11-27-2012   #3
constantinepole

Cevap : Cin Musallat Oldu Nasıl Kurtulurum ? Allah Rızası İçin Yardım Edin

Özel bir karışım keşfettim bakmanı tavsiye ederim dostum, parfüm şeklinde tasarlamışlar, kız arkadaşımda böyle bir sorun vardı araştırmadığım gitmediğim yer kalmadı, denize düşen yılana sarılır hesabı herşeyi denedik para talep etmeyen hoca bulursan gitmeni tavsiy ederim fakat bu spreyi kız arkadaşımda denediğimde inanılmaz sonuçlar aldım yanma hissi verdi ona ortamdan kaçtı kolunu yıkadı fakat biz kaç kişi denedik öyle bir etkisi yok, ilk olarak tavsiyem kendi üzerinden önce yaşadığın atmosferi temizlmen odan kapılar camlar, bu esansı karıştırarak haftada 1 kere temizle sonra üzerinde kullanmaya başla yanına yaklaşamıyor aşırı derece etkili birşey link çıkmazsa gitti gidiyordan 'spiritual defense' ruhsal savunma diye aratırsan çıkar, bu arada ben tester talep ettim sonra ürünü aldım istersen tester talebide bulunabilirsin Şimdiden geçmiş olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com