Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hayatı, karadeniz, kimdir, yalçın

Yalçın Karadeniz Kimdir - Yalçın Karadeniz Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yalçın Karadeniz Kimdir - Yalçın Karadeniz Hayatı




Yalçın karadeniz biyografi

Yalçın karadeniz nereli

Yalçın karadeniz 1942 yılında dünyaya geldiİlköğretim ve yüksek tahsilini İstanbul’da tamamladıGümrük Tekel Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı’nda çeşitli kademelerde görev aldı Gümrükler Baş Müdürlüğü’nden emekli olduHalen Avukatlık yapmakta olan Karadeniz, Beşiktaş yönetimlerinde 3 dönemde; genel sekreter yardımcılığı, amatör şubeler umumi kaptanlığı ve kulüp basın sözcülüğü görevlerini üstlendi Futbol Federasyonu üyeliğinde bulunarak 5 Yıllık Kalkınma Planı Futbol Özel İhtisas Komisyonu Raportörlüğü yaptıTürkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği yanında çeşitli sosyal içerikli kulüp üyeliklerinde de bulunduProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu Üyeliğinde bulunmuştur Beşiktaş Kulübü Divan Başkanlık Kurulu, görevinden istifa eden yönetim kurulunun görevini devraldıYalçın Karadeniz Beşiktaş Kulübü Başkan Vekili ve Divan Kurulu Başkanlığı yapmaktadır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.