![]() |
Time Dergisi Son Sayısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Time Dergisi Son SayısıTIME dergisi son sayisinda, mutluluk formulleri arayan 'mutluluk bilimi'ni kapak yapti ![]() arastirmalarin para, iyi egitim, yuksek IQ ve genclik gibi ozelliklerin sanildigi gibi mutluluk getirmedigini ortaya cikardigini soyledi ![]() Kaliforniya Universitesi'nden psikolog Sonja Lyubomirsky de, bu alanda yapilan arastirmalara dayanarak, 8 maddelik bir recete verdi: Iste o recete: 1- Sukredin: Basiniza gelen guzel seyleri dusunun ve bunlari her hafta sonunda bir gunluge not edin ![]() onemliye dogru siralayin ![]() 2- Baskalarina iyilik yapin: Markette siranizi acelesi olan birine verin veya yasli bir komsunuza haftada bir yemek goturun ![]() yardimsever olmak hem kendinizi iyi hissetmenizi saglayacak, hem de sizi baskalarinin gozunde yuceltecektir ![]() 3- Hayatin tadini cikarin: Anlik zevkleri gormezden gelmeyin ![]() Psikologlar,beyninizde guzel anlarin fotografini cekerek, uzgun oldugunuzda bunlari yeniden hatirlamanizi tavsiye ediyor ![]() 4- Akil hocaniza tesekkur edin: Hayatinizin donum noktalarinda size yol gosterenlere mutesekkir oldugunuzu soyleyin ![]() 5- Affetmeyi ogrenin: Affedici olmayanlar ofkelerinden kurtulamaz ve surekli intikam pesinde kosarken, affedenler gecmisleriyle barisarak daha huzurlu bir yasam surerler ![]() 6- Ailenize ve arkadaslariniza zaman ayirin: Ne kazandiginiz para, ne is, ne de saglik, mutlulugunuzda guclu iliskiler kadar etkilidir ![]() 7- Vucudunuza ozen gosterin: Yeterince uyumak, egzersiz yapmak, gulumsemek ve kahkaha atmak, kisa vadede ruh halinizi olumlu etkiler ![]() 8- Zorluk ve stresle bas etmenin yollarini bulun: Dini inanclar zorluklarla mucadele etmekte yardimcidir ![]() "Bu da gececek", gibi telkinler, gercekten inandiginiz surece, ise yarayacaktir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Time Dergisi Son Sayısı |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Time Dergisi Son Sayısıya bk bu time dergisiyle ilgili öğretmen bilgi istedi ama bulamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Time Dergisi Son SayısıTİME Time,ABD 'de New York kentinde yayımlanan haftalık haber dergisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak;AnaBritannica cilt 30 frmsinsi ![]() ![]() time dergisi ile ilgili bilgi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Time Dergisi Son Sayısıaradığım bilgiyi bulamadım daha iyisini istiyorum |
![]() |
![]() |
|