Orhan Gencebay - Bir Ömür - 2012 - Yeni Albüm Tanıtımı Ve İçeriği |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay - Bir Ömür - 2012 - Yeni Albüm Tanıtımı Ve İçeriğiOrhan Gencebay - Bir Ömür - 2012 - Yeni Albüm Türk Müziği'nin dev ismi Orhan Gencebay'ın 60 sanat yılı adına 32 ünlü isim biraraya geldi ve Orhan Gencebay'ın unutulmaz eserlerini seslendirdi Orhan Gencebay - Bir Ömür - 2012 - Yeni Albüm CD 1[*]Ajda Pekkan - Severek Ayrılalım[*]Athena - Bir Araya Gelemeyiz[*]Berkay - Dünya Dönüyor[*]Candan Erçetin - Beni Böyle Sev[*]Demet Akalın - Farkında Mısın[*]Deniz Seki - Benim Dünyam[*]Duman - Gönül[*]Ebru Gündeş - Dil Yarası[*]Emel Sayın - Hayat Devam Ediyor[*]Emre Aydın - Bir Teselli Ver[*]Hande Yener - Kaderimin Oyunu[*]İzel - Kabahat Seni Sevende[*]Kutsi - Ben O Zaman Ölürüm[*]maNga - Ya Evde Yoksan[*]Mustafa Ceceli - Yarabbim[*]Mustafa Sandal - Kır Gönlünün Zincirini[*]Nilüfer - Dertler Benim Olsun[*]Koro - Batsın Bu Dünya CD 2[*]Nükhet Duru - Gitti de Gitti[*]Özcan Deniz - Vazgeç Gönlüm[*]Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın[*]Seksendört - Dokunma[*]Serdar Ortaç - Hor Görme Garibi[*]Sezen Aksu - Akşam Güneşi[*]Sibel Can - Bilmesin O Felek[*]Şevval Sam - Kahrolayım[*]Tarkan - Hatasız Kul Olmaz[*]Volkan Konak - Gurbet[*]Yaşar - Yorgun Gözler[*]Yıldız Tilbe - Aşkımı Sakla[*]Yıldız Usmanova - Neyi Değiştirdik ki[*]Zara - Dilenci[*]Zerrin Özer - Sev Dedi Gözlerim[*]Koro - Batsın Bu Dünya |
|