Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, casaretin

Casaretin Var Mı Aşka !!

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Casaretin Var Mı Aşka !!

CESARETİN VAR MI?

Uzun zamandır hep aynı görüntüler dönüp duruyordu aklımda Farkında olmadan dalıp dalıp gidiyordum ve her defasında seni düşünürken yakalıyordum kendimi
Ve her defasında aynı şarkıyı mırıldanırken

“Bir gün bir çılgınlık edip
Seni sevdiğimi söylesem
Alay edip güler misin
Yoksa sen de sever misin?”

Henüz kim olduğunu bile bilmiyordum Adının ne olduğundan bile habersizdim daha Ama
seni her gördüğümde aynı duygu yeniden, yeniden sarıyordu içimi
Sıcacık bir “merhaba” deyip gidişinden sonra umutla karışık bir kıvılcım düşürdün içime Varlığımı ve bu tesadüfün nedenlerini sorgulamaya başladım böylece
Yaşadığımız bu dünyada benden ve senden başka bunca insan varken bir gün karşılaşmak zorunda mıydık diye sordum kendi kendime Rüyalarıma girmeye başladıktan sonra gün boyu yanımda hissettim yüreğini Bunu bir işaret olarak mı kabul etmeliydim, yoksa bir tesadüf olarak mı nitelendirmeliydim yine
Ya bu içimdeki sıcaklık… buna ne ad vermeliydim
Sana bir açılabilseydim işte o zaman çözerdim belki içimdeki bilmeceleri
Sana her şeyi anlatabilmek isterdim
Senin için rüyalarının resmini yapabilmeyi umudun şarkısını söyleyebilmeyi sana aşkı anlatabilmeyi isterdim
Sevinci gözlerinde bulmayı ve acıyı senden uzak tutmayı becerebilseydim Yalnızca güzelliklerini gösterebilseydim dünyanın, hep hayallerini kurduğumuz bir diyardan bahsederdim sana Efsane olarak gördüğün şeylerin şiirini yazar, bütün düşlerinin bestesini yapardım
Bunlar büyük sözler Bunlardan hiç birini yapamam belki ama senin için bazı şeyleri göze almak isterdim
Bir bilseydin içimden geçenleri ne güller parçalanırdı gönlümde ne de ağlardı kartpostallardaki çocuk resimleri Bu şarkının sözleri bana bu denli koymazdı belki

“Cesaretin var mı aşka
Çarpıyor kalbim bir başka
Sen de böyle sevsen keşke
Desen bana yâr

Alıntı Yaparak Cevapla

Casaretin Var Mı Aşka !!

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Casaretin Var Mı Aşka !!

Aşk cesaret meselesidirAşık olanlar bütün zorluklara göğüs gerebilmelidir
Alıntı Yaparak Cevapla

Casaretin Var Mı Aşka !!

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Casaretin Var Mı Aşka !!

gercekten güzel bir şarkı paylaşım için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com