Seni Çok Özledim Çocukuğum! |
08-22-2007 | #1 |
suskun
|
Seni Çok Özledim Çocukuğum!Ve en çok seni özledim ben Karşı komşunun sokağa çıkacağı zamanı beklemeni Her teyzeyi annen gibi sevmeni Sanki ayıpmış gibi kimselere söylememeni Ve o bisikleti ilk gördüğünde koşuşunu Yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği Islanan sokaklara bakıp duygulanmanı Yaz akşamlarında oturduğun kaldırımıSeni bir kez daha görmek isterdim… hiç konuşmadan kısa pantolonlu siyah beyaz halini bir lokma boyunu diz çöküp yere sımsıkı… ama çok sıkı sarılmak sana göz yaşlarımı omuzlarına bırakıp gitmek istiyorum şimdi sana kim olduğumu söylemeden…arkama bakmadan ağladığımı sana göstermeden seni çok özledim ama çok özledim çocukluğum! !
08-22-2007 | #2 |
bbk
|
çocukken en çok korktuğum şey bi suç işlediğim zaman babamın eve gelemsiydi:) onu bile çok özledim teşekkürler suskun
08-22-2007 | #3 |
bukettt
|
ya pek büyüdüm sayılmaz ama valla bende özledimhiçbişiden habersiz bi şekerle mutlu olmayıunuttuğm seyleri hatırlattın teşekkürler |
08-22-2007 | #4 |
mate
|
gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp gitmek istiyorum şimdi seni çok özledim çocukluğum |
08-22-2007 | #6 |
suskun
|
teşekkürler arkadaşlar değerli vaktinizi ayırıp şiirime zaman ayırdığınız için! |
08-22-2007 | #7 |
Ergenekon
|
çok güzel, birçok duygu ve anı canlanıyor, teşekkürler Ne zaman bir kadın görsem uzak düşlerin buğusunda hınzırca gidip eteğine yapışıp ter-ter tepinmek isterim " onu isterim, bunu isterim, bunu bana alllllll!" diye |
|