Aşkım Fazla Sana! |
08-22-2007 | #1 |
suskun
|
Aşkım Fazla Sana!şiirlerimde sevdim seni aklıma gülüşün geldikçe yazdım seni sayfalara gün doğana kadar dua etti senin için bir melek bunu unutma hatırladıkça ağla diye söylüyorum hatırladıkça yansın yüreğin kaçır gözlerini yüreğimden bakışların ağır geliyor artık gömülü bir aşkın çırpınışları sana ne anlatır bilemem ama bendeki sen anlatılamayacak kadar derin anlatılamayacak kadar yorgun anlatsam ne değişecek ki sen vazgeçebilecek misin vefasızlıklarından yada beni sevebilecek misin "eskisi" gibi zor değil mi!!!! yüreğin yetmez senin benim sevdama en iyisi çek git benim aşkım fazla sana
08-22-2007 | #2 |
bbk
|
şiirlerle aşık olup şiirlerle herşeyini yaşıyorsun sanki şiirlerin seni anlatıyor teşekkürler suskun çok güzel
08-22-2007 | #3 |
suskun
|
Güzel söyledin gerçekten de öyle! Teşekkür ederim değerli vaktini ayırıp okuduğun için:)) |
|