Karanlık Veda! |
08-17-2007 | #1 |
suskun
|
Karanlık Veda!O gece kapkaranlıktı ne ay ne de tek bir yıldız Sanki bütün ışıklar senin gözlerinde saklandı O kanlıkta kör gözlerim Bir gözlerini görüyordu Kalbim kollarına atılmak istiyor Ama aklım karşı koyuyordu Çünkü sen gidiyordun Ve arkana bile bakmıyordun Böyle habersiz gitmen yerine Kabulümdü karanlıkta olsa bir veda bile Sensizliğin acısı Zehirli bir hançer gibi, kurşun gibi, gözlerin gibi Saplanıyordu yüreğime her adımda Böyle ansız gidişini görmektense Ölmek istiyordum aslında Senin kollarında gözlerimi kapamak Ve o zifiri karanlık geceye karışmak Kalbim o gidişine gittiğine inanmasa da Biliyorum kaybettim kaybettim seni Ve bende kaybettim sende kendimi Umudumu yitirmemiştim her şeye rağmen Olurda bir gün bana dönersin Ve tekrar seversin diye Belki sana göre bir gün Ama benim için asırlar geçti seni beklerken Vuslatı anan güller de kurudu Sen yine yoktun Bitti artık, ne döneceğin günün hayali kaldı Ne de kollarında ölme isteği yüreğimde Evet bitti, her şey bitti Güller vuslatı anmaz oldu Âşık maşukunu, gül bülbülünü unuttu Ama ben hala unutamadım Ve hala vuslat diye çarpan Gönül gülünü kurutamadım…
08-17-2007 | #2 |
Gözyaşı
|
Sensizliğin acısı Zehirli bir hançer gibi, kurşun gibi, gözlerin gibi Saplanıyordu yüreğime her adımda Böyle ansız gidişini görmektense Ölmek istiyordum aslında Senin kollarında gözlerimi kapamak Ve o zifiri karanlık geceye karışmak Kalbim o gidişine gittiğine inanmasa da Biliyorum kaybettim kaybettim seni Tek kelimeyle harika suskun
08-17-2007 | #4 |
suskun
|
ben teşekkür ederim teşekkür eden değerli arkadaşlarıma ve yorum papmaya değer gören arkadaşlarıma sağolun:)) |
08-18-2007 | #5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Mezarımın üzerinde bir ekinkargası dolaştı Teşekkürler suskun, derin duygular uyandıran bir şiir ve her zamanki gibi harika |
08-18-2007 | #6 |
suskun
|
Teşekkür ederim isimsiz karanlık,beğendiğine sevindim eh, başlık biraz sana yakın,yani ismine:sm_sleep:ama şiir senimi anlatıyor bilemiyorum,sağol:sm_wink: |
|