Güncel Psikoloji |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güncel PsikolojiGüncel Psikoloji Dr Bilal Semih Bozdemir Korku, Kaygi, Çekingenlik Kendini Iyi Hissetme El Yazisi Analizi - Grafoloji Psikoloji ve Çesitleri Test Sorulari Korku ve Fobiler Korku Tepkisi Nasil Gelisir? Kaygi Kaygi (Anksiyete/Anxiety) Nedir? Kayginin Nedenleri Kaygi ve Gerginlik Belirtileri Kaygi ve Gerginlikle Basa Çikma Yollari Otohipnoz Teknigi Dereceli Gevseme Teknigi Kaynagi Bulma Teknigi Çekingenlik ve Sosyal Kaygi, Birey Yardim Rehberi Sosyal Kaygidan Aci Çekiyor musunuz? Çekingenlik veya Sosyal Kaygi Nedir? Sosyal Kaygiya Ne Sebep Olur? Sosyal Kayginin Devamini Ne Saglar? Sosyal Kaygiyla Basa Çikabilmek için, Kendime Nasil Yardim Edebilirim? Sosyal Kaygiyi Anlama Olumsuz Düsüncelerimi, Inançlarimi ve Zihindeki Görüntüleri Nasil Yok Edebilirim? Herkesin, Bana Bakiyor Oldugunu Düsünmekten Kendimi Nasil Alikoyabilirim? Davranisimi Nasil Degistirebilirim? Fiziksel Belirtilerimi Nasil Azaltabilirim? Derin Kas Gevsemesi Kontrollü Nefes Alma Dikkati Baska Yöne Çekme Özet - Sosyal Kaygiyla Basa Çikma Kendini Iyi Hissetme Her Gün Daha Iyi Hissetmek için 100 Yol Nasil Daha Iyi Hissedersiniz? El Yazisi Analizi – Grafoloji Nedir? Nasil Çalisir? Nasil Baslar? Yazinin Egimi – Bu Ne Demektir? Duygusal Kontrol ve Güvenilirlik Konsantrasyon El Yazisinin Üç Bölgesi Harfler Arasinda Bosluk Kelimeler Arasinda Bosluk Akil ve Düsünce Islemek Yazma Hizi Örnek Analiz Psikoloji ve Çesitleri - Özet Psikoloji Ekolleri Gelisim Psikolojisi Gelisim Faktörleri Hormonlar (Iç Salgi Bezleri) Bedensel Gelisim 1- Dogum Öncesi 2- Bebeklik Dönemi (0-2 yas) 3- Ilk Çocukluk Dönemi (2-6 yas) 4- Okul Dönemi (6-12 yas) 5- Ergenlik Dönemi (12-18 yas) Piaget - Bilissel Gelisim Gelisimin Temel Kavramlari Bilissel Gelisim Dönemleri Gelisim Dönemlerinin Kurallari Vygotskye Göre Bilissel Gelisim Dil Gelisimi Kisilik Gelisimi Psikoanalitik Kuram Kohlbergin Ahlak Gelisimi Benlik Gelisimi Bellek Psikolojisi Bellegin Bölümlere Ayrilmasi Uzun Süreli Bellek Bellegin Asamalari Günlük Bellek Okulöncesi Çocuklari ve Unutkanlik Üstbilis (Metacognition) Üstbilisin Özellikleri Piaget ve Üstbilis 1 Üstbilissel Bilgi 2 Üstbilissel Yasanti = Deneyim Üstbilis Konusunda Yapilan Arastirmalar Üstbilissel Stratejiler Test Egitim Psikolojisi Test Sorulari 1 Egitim Psikolojisi Test Sorulari2 Egitim Psikolojisi Test Sorulari 3 Cevap Anahtari 225 Sayfa 1 Hamur |
|