![]() |
'Limit - Sizsiniz Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Limit - Sizsiniz Nedir'Limit - Sizsiniz Hakkında Bilgi Kişisel gelişim konusundaki kitaplarıyla bilinen yazar Mümin Sekman diyor ki: 'Limit sizsiniz;kendiniz kadar başarılı ,kendiniz kadar başarısız olacaksınız ![]() Anlattığı bir de öykü var yazarın: Bir zamanlar, su ,ateş ve başarı dost olmuşlar:birlikte eğlenirlerken,birden bir gün birbirlerini kaybetme ihtimali gelivermiş akıllarına ![]() ![]() Önce su anlatmış,demiş ki:Nerede bir şırıltı duyarsanız,orada beni bulabilirsiniz ![]() Sonra ateş anlatmış:Bir duman gördüğünüz yerde,ben varım ![]() ![]() Sıra başarıya gelmiş ve 'seni kaybedersek nerede bulalım' diye sormuşlar ![]() 'Beni dışarda aramayın' demiş başarı; 'beni bulmak istediğinizde insanların içine bakın!' Çok kişi merak eder:Acaba başarılı olacak mıyım,yoksa başarıyı asla yakalayamayacak mıyım?Başarılı biri olursam başarım ne kadar büyük olacak?Bunun yanıtı sizin içinizde duruyor ![]() ![]() ![]() Hayatta herkes bir gün kendi ederini bulur ![]() Bir insan hırsı,hayalleri,hareketleriyle hak ettiği kadardır ![]() Bedelini ödemek koşuluyla istediği,istemekte ısrar ettiği her şey kadardır ![]() ![]() ![]() Yapamayacağını sandıkları kadar değil ama yapmak için zorladığı her şey kadardır ![]() En büyük sermayeniz sizsiniz ve en büyük ödül de sizsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin ederiniz ne kadar?Düşündünüz mü? |
![]() |
![]() |
|