|
|
Konu Araçları |
başvuru, bilgiler, bölümü, için, istenen, isteyenlerin, müdüralımı, olmak, yetkili |
07-23-2007 | #16 |
bbk
|
göstermiş olduğunuz duyarlılığa çok teşekkür ediyorum yetki verdiğiniz bölümler konusunda bi sorun yok tekrar teşekür ediyorum umarım hayırlı olur
07-24-2007 | #18 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Yine de yetkilendirilmeniz için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğu kanısına vardık Umarım bizi anlayışla karşılacaksınız Hayırlı akşamlar dilerim |
|
07-25-2007 | #19 |
[YaSiN]
|
teşekkür Ederimm Ama Ben Bir çokk Yani Yaşim Küçük Olmasina Ragmen Bir çokk Sitede Yöneticilik Yaptim Yinede Siz Bilirsiniz Teşekkür Ederimm |
07-28-2007 | #20 | |
Ergenekon
|
Alıntı:
Daha önce yöneticilik yaptığınız bilgisi, son günlerde kaydettiğiniz olumlu aşamalar da dikkate alınarak, durumunuz hafta sonunda yönetim tarafından bir kere daha değerlendirilecektir İyi günler dileriz |
|
08-13-2007 | #22 |
okaliptus
|
25 yaşındayım, gunde en az 4-5 saatim internet basında geciyor, ve bu sure zarfında forumu surekli olarak takip ediyorum, forumunuzda müdür olmak istiyorum, gecmişte bi kaç forumda moderator görevini üstlenmiştim, ve bu forumdada bu görevi yerine getirebileceğimi düşünüyorum sizler içinde uygunsa serbest forum, aşk ve sevgi , geyik odası, bayanlara özel,yerli müzik cenneti, gibi baslıklarda görev alabilirim şimdiden teşekkürler |
08-13-2007 | #23 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Bunların yanında forumumuzun daha önce size de bahsetmiş olduğum bilgisayar bölümünün, bazı kısımlarında özellikle zaman zaman yapılması gereken bağlantı kontrol noktasında da yetki almak isterseniz , ( örneğin ; windows görünüm, oyun dünyası, msn- icq- ve mail yardım gibi ) , başvurunuzu onaylamamız konusunda başka herhangi bir engel kalmayacaktır Eğer koşullarımızı kabul ederseniz, yarına yetkili arkadaşlarımızdan biri olarak sitemizde göreve başlayabilirsiniz Son kararı size bırakıyorum Hayırlı akşamlar |
|
08-13-2007 | #24 | |
okaliptus
|
Alıntı:
ilginiz için teşekkür ediyorum, sölediğiniz bölümlerde elimden geleni yapacagıma emin olabilirsiniz :) tekrardan teşekkürler :) |
|
08-13-2007 | #25 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Yetkili olduğunuz bölümler aşağıdaki gibidir Aşk & Sevgi, Bayanlara Özel, MSN, ICQ ve Mail Yardım, Oyun Dünyası, Serbest Forum, Windows Görünüm, Yerli Müzik Cenneti İlginizden dolayı teşekkür eder, görevinizin Forumsinsi Ailesine hayırlı olmasını dilerim |
|
08-13-2007 | #26 | |
okaliptus
|
Alıntı:
|
|
08-14-2007 | #27 |
ERen
|
Yaşım 18 günde en az 2 saat internetteyim bu zamanda forumu da takip ediyorum Spor bölümü ve youtube bölümü ve boş olan herhangi bir yerde bende yetkili olmak istiyorum |
08-15-2007 | #28 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
|
|
08-15-2007 | #29 |
rock_alltime
|
14 yasındayımgünde 4-5 saat internete girebiliyorumve forumdaki konuları takip ediyorumherhangi bir bölüm için ısrarlı olmasam da resimler veya youtube bölümüne müdürlük yapmayı çok isterim teşekkür ederim:) |
08-15-2007 | #30 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Hayırlı akşamlar |
|
|