![]() |
Nesli Tükenen İnsanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
Nesli Tükenen İnsanlar*Sigara icmeyen sehirler arasi otobus soforu *Siz istemeden fis veren kucuk esnaf ![]() ![]() *Arabasinin uzerine bavullarini saran Almancilar *Bu kiyafet size yakismadi diyen tezgahtar, *Emniyet kemeri takan taksi soforu, *Trafikte kufur etmeyen arac soforleri, *Kadinlarin disilikten daha cok insan olduklarini dusunen erkekler , *Sarkilari, muzikleri ile sozlerini bagdastirarak soyleyen sarkicilar (gunumuzde bu olay" alti sishane ustu kasimpasa" niteliginde), *Verdigi uc kurusu vergi zannetmeyen esnaf-tacir *Yalan soylemeyen politikaci(boyle bir sey hic oldumuydu ki) *Bayramlarda el opunce para veren yaslilar ![]() ![]() ![]() *"Tabiî ki de" ve " atiyorum" demeden konusabilen genc *Tras olmus ve koku surmus taksi soforu *Kapisinda toplanmis kedileri uzaktan gordugunde ne dukkani oldugunu anladigin guvenilir mahalle kasaplari, *Siz soylemeden cicek alip gelen erkek arkadas *Yagmurlu ve karli havalarda da sizi almaya can atan taksiler *Yollarin ve trafik kurallarinin kendilerine ozel oldugunu zannetmeyen suruculer *Sabah sabah tanimadigi insanlara gunaydin diyerek gulumseyen insan turu *Isi bilmeyen ama kendi hatalarini acikca soyleyip, kabullenen patronlar *Karisi cirkin ve sisman bile olsa, gozu ondan baska kimseyi gormeyen erkekler *Bayan yolculari dikiz aynasindan dikizlemeyen muavin *Altin gunleri yerine evde oturup kitap okumayi tercih eden ev kadinlari *Yaya gecidinden gecen yayalari/yayayi gorup gecmesi icin yavaslayan hatta duran soforler ![]() *Hep daha fazlasini istemeyen, sadece ve sadece halkini dusunen politikacilar ![]() *Saga, sola manevralarda "sinyal" veren, etrafini kontrol ederek, gerektigi gibi arac kullanan, gereksiz klakson calmayan, makasa girmeyen minibus soforu ![]() *Guleryuzlu devlet calisani ![]() buyuk rol oynamistir ![]() *Bayan adi ve maili kullanarak kurbanin bilgisayarina girmeye calismayan erkek hacker turu ![]() *Belediye otobusune bindiginizde selaminizi alan soforler ![]() ![]() ![]() gunaydin falan derim de) *Cayiniza kac seker attiginizi bilen arkadaslar:-) *PsIkolojisi normal olan insanlar *Hastanede gorevi hastabakicilik olup da hasta yakinlarindan para almadan is yapan bakicilar ![]() ![]() *"Abi ben karsinin soforuyum" yalanini soylemeden erkekce "abi ben yeni basladim" diyen taksi soforleri ![]() ![]() *Vatandasi "oy pusulasi" olarak degil de insan olarak goren politikacilar ![]() ![]() *Km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Asil gorevlerinin buyuk sirketlere egitim vermek degil de, universite ogrencisi yetistirmek oldugunu dusunen ve uygulayan Hocalar ![]() ![]() *5 dakika korna calmadan ilerleyebilen minibus soforleri *Simidini paylasan amca ![]() ![]() ![]() *Sirtinizi sivazlayan dost ![]() ![]() ![]() *Istemeden zam veren patron *Dizini dovmeyen babalar *Kufretmeyen Taraftar, *Taraf tutmayan Hakem, *Rusvet almayan gumruk memurlari *Yerlere çöp ve sigara izmariti atmayan dusunceli insanlar NERDEEEE !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ERen
|
![]() gerçekten çok az kişi var böyle ama insanlar artık eskiden çok daha bilinçli hale geliyolar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
virüs
|
![]() başta taksici ve minibüs şoförleri olmak üzere tüm şoförlere açıkça bir düşmanlık görüyorum :))) |
![]() |
![]() |
|