Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, atatürk, kemali, kitap, mustafa, sırrı, temel, yapan, özeti

Mustafa Kemal'i Atatürk Yapan 7 Temel Aile Sırrı Kitap Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Kemal'i Atatürk Yapan 7 Temel Aile Sırrı Kitap Özeti

Mustafa Kemal'i Atatürk Yapan 7 Temel Aile Sırrı

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben geçici Mustafa Kemal, diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemaller ideali Ben onun yerini tutuyorum Herhangi bir tehlike anında ortaya çıktımsa beni bir Türk anası doğurmadı mı Türk anaları daha Mustafa Kemaller doğurmayacaklar mı? Mustafa Kemal Atatürk
Hangi baba gelecek nesillerin parlak ve kendi bıraktığından daha ileri, gelişmiş olmasını ve çocuklarının, torunlarının kendisini aşmasını istemez?
Biz kendimizi Atatürk'ün kastettiği gerçek anlamda geliştirdik mi, onun mirasına sahip çıktık mı?
Atatürk'ün ailesinden miras aldığı ve sabırla geliştirdiği bu temel taşlara sahip miyiz, sahipsek ne kadar sahibiz? Ancak bu temellere sahip olduğumuz ölçüde bağrımızdan Atatürkler çıkarabiliriz
Atatürk, “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” diyerek bunu bize hatırlatmıştır Bize yalnız bu temelleri ortaya çıkartmak düşüyor Bu gerçeği kavramadan hiçbir kalıcı eser yaratılamaz Mustafa Kemal'i Türkün atası yapan kudret; ailesinin yerleştirdiği yedi temel taşta yatmaktadır Bu temellere sahip olan insanlar, çelik gibi bir iradeyle kendini yetiştirir ve geleceği örer
Atatürk'ün şahsi gelişmesinde kullandığı metotları da içeren ve insanlarımızı olumlu yönde bilinçlendirecek uygulamalı, eşsiz bir kılavuzu bu kitapta bulacaksınız

Yazar : Ahmet Kemal Doğançay
Yayınevi : Nokta Yayınları
Sayfa Sayısı : 450
Etiket Fiyatı : 19,50 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com