Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atanın, aşığı, gizemli, kitabının, özeti

Ata'nın Gizemli Aşığı Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ata'nın Gizemli Aşığı Kitabının Özeti

Ata'nın Gizemli Aşığı

“Bir hafta sonra Knidosta…” Yazı kan ile yazılmıştı Belki tırnağının ucuyla… Bu yazıyı yazan Katyadan başkası olamazdı “Bir hafta sonra Knidosta!” Önce sahile koştum; iskeledeki görevlilere sordum, etrafı araştırdım, kiliselere baktım Deliye dönmüştüm Katya bir cadının esiriydi Onu kurtarmalıydım Ama nasıl? Umudumu yitirmiş bir vaziyette Öğretmen evinin yolunu tuttum O an yapacak başka bir şey de yoktu
Onu Burgazda bekleyemezdim Bir an önce Datçaya gitmeliydim O vakte kadar bu yaratığın elinden kurtulmayı başarabilirse, Knidosta buluşacaktık O vampir, bütün ağırlığıyla genç kızın üzerine çöreklenmişti, yakasını bırakacak gibi de görünmüyordu Bu canavar, onun kanıyla besleniyordu Körpe vücutlar, onun gençlik otuydu Bunun başkada bir açıklaması yoktu Beklemeliydim… Knidosta… Bir hafta sonra…
Hayatı etek uçlarından yakalayan, kimi zaman yakasına yapışan, kimi zaman da katlayıp rafa kaldıranların içli ve hakiki romanı…

Yazar : Hakan Gezik
Yayınevi : Akis Kitap
Sayfa Sayısı : 96
Etiket Fiyatı : 7,50 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com