Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avrupa, birliği, ders, hukuku, kitabının, notları, özeti

Avrupa Birliği Hukuku Ders Notları Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avrupa Birliği Hukuku Ders Notları Kitabının Özeti

Avrupa Birliği Hukuku Ders Notları

Bu çalışmanın en önemli yönü, Avrupa Birliği Hukuku konusunu slaytlar bazında ele almaya çalışmasıdır Bunun değişik sebepleri vardır:
Sebeplerden birisi, Avrupa Birliği konusu çok dinamiktir ve çok hızlı değişimlere sahne olmaktadır Slayt bazındaki anlatım, hızlı şekilde konunun güncellenmesi ve yeni bilgilerin aktarılmasına imkan vermektedir Önemli bir diğer sebep, slayt yöntemi, öğrencilere sınava hazırlanma kolaylığı sunmaktadır Ayrıca bu yöntemle, iş sınavları için kolay ve hızlı hazırlık ve tekrar imkanı doğmaktadır

Yazar : Hakan TAŞDEMİR
Yayınevi : Otorite Yayınları
Sayfa Sayısı : 206
Etiket Fiyatı : 10,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com