![]() |
Mayonuzun Mesajı Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mayonuzun Mesajı VarHey kızlar koşun! Size müthiş bir haberimiz var: Ayıla bayıla aldığımız mayolarımızın dili varmış meğer! Deseni ve modeli etrafımıza mesaj veriyormuş, özellikle erkeklere tabii ![]() ![]() ![]() Erkeklerden bir rahat yok! "Erkeklerin sevmediği parfüm kokuları", "Erkeklerin sevmediği saç modelleri", "Erkeklerin sevmediği moda trendleri" diye diye onları biraz fazla mı şımarttık ne? Hata bizim, kabul! Ama ne yapalım, onlarla zevklerimiz ve renklerimiz çok farklı olduğu için başlı başına yazı konusu oluyorlar ![]() Puantiyeli "Mükemmel bir karışım ![]() ![]() Kalın ve renkli çizgili “Bir sürü renk ve çizgi ![]() ![]() ![]() ![]() Bikini ve topuklu terlik "Mayosunun altına topuklu terlik giyen bir kız mutlaka farkedilmek istiyordur ve flörtö açık biri olabilir, neden olmasın?" diyor bir genç bey ![]() ![]() ![]() Altı farklı, üstü farklı “İyi göründüğümü biliyorum ve biraz dikkat çekmenin ne kötülüğü var?" Beyaz bikini "Cesurum ve iddialıyım ![]() Bandaj mayo "Seksi, seksi ve seksi! Kimse gözünü benden alamayacak! Seksapelimle yıkıp geçerim!" Fırfırlı "Sevimli, eğlenceli ve komiğim! İyi bir arkadaş olabilirim, samimiyim ![]() Çiçekli "Sessiz biriyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klasik "Bikinim klasik bir seçim çünkü ben de klasik bir insanım ![]() ![]() ![]() ![]() Sportif "Spor yapmayı seviyorum, rahatlık benim için ön planda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|