İftar İçin Yemek Tarifleri Milföylü Yalova Kebabı Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İftar İçin Yemek Tarifleri Milföylü Yalova Kebabı Tarifiİftar İçin Yemek Tarifleri Milföylü Yalova Kebabı Tarifi Malzemeler 20 gr Sütaş Kaşar Peyniri, 150 gr kemiksiz kuzu eti, 1 çorba kaşığı Sütaş Tereyağı, 1 adet orta boy domates, 1 diş sarımsak, 1 adet sivri biber, 2 adet taze soğan, 50 gr soya sosu, 2 adet defne yaprağı, 60 gr milföy hamuru, Yeteri kadar tuz, kimyon, Karabiber Yapılışı Kemiksiz kuzu etini jülyen doğrayın ve teflon bir tavada yağsız sote edin Et, suyunu çekince tereyağını ekleyin Diğer malzemeleri de ilave edip kısık ateşte iyice demlendirin Milföyü yuvarlak bir tabak biçiminde açın, kenarlarını kıvırarak fırında pişirin Piştikten sonra servis tabağına alın ve sote yapılmış kebabımızı milföyün içine doldurun Üzerine kaşar peynirini rendeleyip servis edin |
|