Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurmalı, göğsü, tavuk, yalancı

Dondurmalı Yalancı Tavuk Göğsü

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurmalı Yalancı Tavuk Göğsü



Malzemeler:
Yarım paket margarin (125 gr)
1 Litre süt
1 su bardağı un
1 paket şekerli vanilin
1,5 su bardağı toz şeker
Üzeri için: tarçın ve file badem
Dilim başına: 1 top Carte dOr Classic Antep fıstık Bitter Çikolata Karamel Parçalı Kaymak
Yapılışı:
1- Geniş bir tencerede margarini eritin Eriyen margarinin üzerine unu ekleyin, kısık ateşte 2 dakika unun rengi koyulaştırmadan kokusu çıkana kadar kavurun
2- 1 litre sütü azar azar ve unu karıştırarak tencereye ilave edin Tüm sütü ekledikten sonra içine şekerin tamamını ekleyin ve karıştırın
3- Tatlı koyulaşmaya başlayınca vanilyayı ilave edin ve mikserle daha koyu bir kıvam alıncaya kadar karıştırın
4- Tatlıyı ocaktan aldıktan sonra 1-2 dakika daha yüksek devirde karıştırın ve borcama dökün
5- Tatlı soğuyunca tarçın ve file badem ile süsleyin
6- 1 gece dinlendirdiğiniz tatlınızı dilimleyin ve dilim başına 1 top dondurma ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.