Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
domatesli, kurutulmuş, makarna, tarifi

Kurutulmuş Domatesli Makarna Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kurutulmuş Domatesli Makarna Tarifi



Kurutulmuş Domatesli Makarna

100 gr Tat Kurutulmuş Domates
1 paket Pastavilla Burgu Makarna
300 gr Sek Beyaz Peynir
250 gr ceviz içi
150 gr siyah zeytin
3-4 dal taze kekik
Yeterli miktarda limon suyu
Tuz
Fesleğen

Beyaz peyniri küp şeklinde dograyınız Tat Kurutulmuş Domatesi, altına kap koyduğunuz bir süzgecin İçinde süzdürünüz ve süzülen yağı kullanmak üzere bir kenara alınız Kurutulmuş domatesleri irice doğrayınız Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp ikiye bolünüz Bu arada makarnaları paketteki tarife uygun olarak hazırlayıp süzdükten sonra soğuk sudan geçiriniz Suyunun süzülmesi için bir kenara alınız Fesleğenleri ince ince kıyınız Kekikleri yıkayıp doğrayınız Ceviz içlerini irice dövünüz Diğer yandan sos için süzdürdüğünüz zeytinyağı, kekik, fesleğen ve tuzu karıştırınız Arzu ettiğiniz miktarda limon suyunu ekleyiniz Makarnaları geniş bir tabağın içine alınız Sos haricindeki bütün malzemeleri katıp karıştırınız Son olarak sosu da ekleyip nazik bir şekilde harmanladıktan sonra servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.