Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dana, kol, sarması, tarifi

Dana Kol Sarması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dana Kol Sarması Tarifi



dana kol sarması tarifi

Dana kolunun kemiğini çıkarınız, tuzlayınız, bükünüz, sıkıca bağlayınız Bir parça tereyağı ile kuvvetli ateşte pembeleşinceye kadar kavurunuz Sonra bir kepçe etsuyu ile ıslatınız Buna 30 tane doğranmış havuç ve küçük soğan, 3 karanfil, bir tutam biber ilâve ediniz Kapağı kapalı bir tencerede ve hafif ateşte (arada eti çevirerek) 2,5 saat pişiriniz Yuvarlak yuvarlak kesiniz, büyük bir tabağa sıralayınız, etrafına havuç ve soğanları koyunuz, suyunu süzgeçten geçirip üstüne dökünüz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.