Fazla Mesaj Fazla Seks Demek! |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!ABD'de yapılan bir araştırma, cep telefonundan atılan mesaj sayısıyla cinsellik arasında paralellik kurdu ABD’deki Case Western Reserve Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, cep telefonlarından günde 120 adetten fazla kısa mesaj çeken gençlerin, diğerlerine göre daha fazla cinsel ilişkiye girdiği belirlendi Bu gençlerin, diğerlerine göre daha fazla alkol ve uyuşturucu kullandığı da ortaya çıktı Araştırmayı yürüten Dr Scott Frank, aşırı mesaj çekmenin daha fazla seks yapmaya doğrudan yol açmadığını ancak bunun bir gösterge olduğunu söyledi |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!ne alaka ya ben en az 200 tane msj yazıyorumdur günde |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!Ben hiç yazmıyorumhep aramayı tercih ederim,sesini duymalıyım dostumun,arkadaşımın benim durum vahim desenize |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!Bu Amerikalıların hiç işi gücü yok valla, Şimdi herkes birbirini kollıycak kim fazla mesaj çekiyor diye sonra manalı manalı bakmalar, sarkmalar falan Tutabilene aşkolsun |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!İçinizde kim Avea'dan 5000 bedava sms yaptı ? |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!ne 5000 i 1100 yapıyorum ne bu şimdi |
10-28-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fazla Mesaj Fazla Seks Demek!bu olayı babam 2 yıl önce keşfetmişti zaten yolda elinde zırt pırt mesaj çeken gençlerı görunce oglum bunlar yoldan cıkmış demişti |
|