Korkulu Rüya Hazır Cevap Kadınlar |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Korkulu Rüya Hazır Cevap KadınlarKorkulu Rüya Hazır Cevap Kadınlar Hazır Cevap Kadınlar Adam: Daha önce tanışmamış mıydık? Kadın: Evet Hayvan Hastanesi'nin danışmasında çalışıyorum Adam: Daha önce sizi bir yerlerde görmemiş miydim? Kadın: Evet Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum Adam: Sana mı gidiyoruz, bana mı? Kadın: İkisine de Sen kendi evine, ben benimkine Adam: Haydi bırak numarayı İkimiz de bu barda aynı nedenle bulunuyoruz Kadın: Evet Hadi bir kaç piliç tavlayalım Adam: Bir kadını nasıl mutlu edeceğimi bilirim Kadın: İyi O zaman beni rahat bırak Adam: Seni çıplak görürsem mutlu öleceğim Kadın: Ama ben seni çıplak görürsem gülmekten öleceğim Adam: Sana kendimi hediye etmek istiyorum Kadın: Basit hediyelerden hoşlanmam Adam: Senin için dünyanın sonuna giderim Kadın: İyi Benim için orada kalır mısın? Adam: Nesin sen, lezbiyen mi? Kadın: Ya sen, alternatifi misin? Erkek: "Bu sandalye boş mu?" Kadın: "Evet, o sandalyeye oturacaksan benim sandalyem de boş" Erkek: "Telefon numaranı alabilir miyim?" Kadın: "Telefon rehberinde var" Erkek: "Peki ismin ne o zaman?" Kadın: "Numaranın önünde yazan ismimdir" Erkek: "Peki ne işle mesgulsün?" Kadın: "Kadın taklidi yaparım" Erkek: "Vücudun adeta bir tapınak gibi" Kadın: "Evet ama papazlar giremez" Erkek: "Kendimi sana ikram etmek istiyorum" Kadin: "Özür dilerim ben ucuz şeyler almiyorum" Erkek: "Saçlarının rengide ne kadar güzel" Kadın: "Teşekkürler, bunu kuaforüme demeniz lazım o boyadı da" Erkek: "Sen tam rüyalarımın kadınısın" Kadın: "İyi o zaman sen uyumana devam et" Erkek: "Seninle herşeyimi paylaşmak isterdim" Kadin: "İyi banka hesabından başla o zaman" Erkek: "Son dansı sizden isteyebilir miyim?" Kadin: "Biraz önceki son danstı zaten" Erkek: "Dünyanın en guzel kadını olmak nasıl bir duygu?" Kadın: "Dünyanın en büyük yağcısı olmak nasıl bir duygu?" Erkek: "Aşkından ölüyorum" Kadın: "Helvan nasıl olsun?Un mu irmik mi?" Erkek: "Benimle çıkar mısınız?" Kadın: "Tabii kaçıncı kata?" |
|