![]() |
Öğrendimki! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Öğrendimki!Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız ![]() Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, Gerisini karşı tarafa bırakırsınız ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, Yıkmak bir dakika ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hayatında nelere sahip olduğun değil Kiminle olduğun önemli ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İnsanların başına ne geldiği değil O durumda ne yaptıkları önemli ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her işin iki yüzü var ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem Çok vakit alıyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Karşılık vermek Düşünmekten çok daha basit ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() 'Bittim' dediğin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatını kontrol eder ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar Bir şey yapılması gerektiğinde Yapılması gerekeni Şartlar ne olursa olsun yapanlar ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz Bazıları hiç karşılık vermiyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Para ucuz bir başarı ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları Kaldırmak için elini uzatır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İki insan aynı şeye bakıp Tamamen farklı şeyler görebilir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar Daha uzun yol yürüyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, İki saat içinde, Senin hayatını değiştirir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar İnsanı insan yapmaya yetmez ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez ![]() Gerçek aşkların da! Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Aile hep insanın yanında olmuyor ![]() Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz ![]() Aile her zaman biyolojik değil ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir ![]() Onları affetmek gerekir ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor ![]() Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir ![]() Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İki kişi münakaşa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez ![]() Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar ![]() Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor ![]() ![]() ![]() ATAOL BEHRAMOĞLU
|