![]() |
Tutacak Bir Eliniz Olsun ! - Makale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutacak Bir Eliniz Olsun ! - MakaleTUTACAK BİR ELİNİZ OLSUN ! Bir yaz günü plajda oturuyor kumlarla oynayan iki çocuğu seyrediyordum ![]() ![]() ![]() Her ikisi de deniz kıyısında kapılarıyla, kuleleriyle, tünelleriyle, kocaman bir kale yapmak için beraberce harıl harıl çalışıyorlardı ![]() ![]() ![]() Kale neredeyse tamamlanmışken büyük bir dalga gelip kaleyi bozdu ![]() ![]() ![]() Herşey bir anda ıslak bir kum yığınına dönüşmüştü ![]() ![]() ![]() Bütün uğraşlarının bir anda gözlerinin önünde yok olduğunu gören çocukların gözyaşlarına boğulboğulmalarını bekliyordum ![]() ![]() ![]() Ama çocuklar beni şaşırttı ![]() ![]() ![]() Ağlamak yerine, ikisi de kalkıp el ele tutuştular ve gülerek kıyıdan biraz daha uzaklaşıp yeni bir kale yapmaya giriştiler ![]() ![]() ![]() Çocukların o anda bana önemli bir ders verdiklerini farkettim ![]() ![]() ![]() Hayatınızdaki herşey yapmak için üstünde çok zaman ve enerji sarfettiğimiz her karmaşık yapı aslında kumdan yapılmşlardır ![]() ![]() ![]() Sadece başka insanlarla kurduğumuz ilişkiler ayakta sağlam kalabilir ![]() ![]() ![]() Er ya da geç bir dalga gelip kurmak çin yoğun çaba sarfettiğimiz çalışmaları anında yıkabilir ![]() ![]() ![]() Böyle bir durum karşısında, sadece yanında tutacak bir eli olan insan gülümseyebilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|