![]() |
3 Kişilik Komik Skeç - Asker Kizlar Eğitimde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Kişilik Komik Skeç - Asker Kizlar EğitimdeASKER KIZLAR EĞİTİMDE Asker kızlar tam teçhizatlı olarak koşar adım giderler ![]() ![]() ÇAVUŞ : Ay akşamdan ışıktır ![]() KIZLAR : Ay akşamdan ışıktır ![]() ÇAVUŞ : Yaylalar yaylalar KIZLAR : Yaylalar yaylalar ÇAVUŞ : Yüküm şimşir kaşıktır, dilo dilo yaylalar ![]() KIZLAR : Yüküm şimşir kaşıktır, dilo dilo yaylalar ![]() ÇAVUŞ : Komşu oğlunu zapteyle ![]() KIZLAR : Komşu oğlunu zapteyle ![]() ÇAVUŞ : Bizim kızlar aşıktır, dilo dilo yaylalar ![]() KIZLAR : Bizim kızlar aşıktır, dilo dilo yaylalar ![]() ÇAVUŞ : Takım dur! Asker kızlar dururlar ve çavuş ne derse onu yaparlar ![]() ÇAVUŞ : Dirsek teması hizaya geç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİLDAN : (Kendi kendine) Niye yapıyoruz bunları ![]() ÇAVUŞ : Kim konuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çavuş tek tek asker kızların suratlarına bakar, titremekte olan Vildanı'ın yanında durur ![]() ÇAVUŞ : Sen ![]() ![]() ![]() ![]() VİLDAN : (Bir adım öne çıkar ![]() ![]() ÇAVUŞ : Niye konuştun? VİLDAN : Ben konuşmadım komutanım ![]() ÇAVUŞ : Ben yalan mı söylüyorum? VİLDAN : Hayır komutanım ![]() ÇAVUŞ : Niye titriyorsun? VİLDAN : Titremiyorum komutanım ![]() ÇAVUŞ : Ulan ben yalan mı söylüyorum ![]() VİLDAN : Evet komutanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇAVUŞ : Asker konuşmaz, asker titremez, asker üşümez, asker kupon biriktirmez, as-ker, ask-mez ![]() ![]() ![]() Asker kızlar çıkar, Vildan ile Çavuş kalırlar ![]() ÇAVUŞ : Gel benimle! Sahnenin bir köşesine giderler ![]() ![]() ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/10line/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002 ![]() ![]() VİLDAN : Başüstüne komutanım ![]() ÇAVUŞ : Bu kazan cezalıdır ![]() VİLDAN : Başüstüne ![]() ![]() ÇAVUŞ : Evet! Geçen sene bu kazanda pişen yemekten iki erimiz zehirlendi ![]() ![]() ![]() VİLDAN : Başüstüne komutanım ![]() ÇAVUŞ : Ne? VİLDAN : Böyle doğuracak gibi bir hali varda ![]() ![]() ![]() ![]() ÇAVUŞ : Ulan kazan doğurur mu? VİLDAN : Kazanın kaçacağına inanıyorsunuz da, doğuracağına niye inanmıyorsunuz ![]() |
![]() |
![]() |
|