Yaşamayı Deniyorum Sensiz... |
07-23-2007 | #1 |
mate
|
Yaşamayı Deniyorum Sensiz...Yaşamayı deniyorum sensiz Beklemiyorum artık seni Biliyorum artık, gelmeyeceksin; yine umut ciceklerim solacak, yine aglayacagim, yine hıckırıklar arasında bogulacagım Ama sen gelmeyeceksin Ben hep burada kalacagım Yasamayi deniyorum sensiz Pismanliklar icinde Bogazimdaki dügümlenmis hatıraların anısıyla, seni icimde bitirircesine resimlerimizi kestim tek tek, mektuplarimizi yaktim kül olana dek Yasamayi deniyorum sensiz Unutmanin zor oldugunu bile bile Beni sevmediginin farkında, bir ömür gecirdiginin gerekcesiyle Yüregimdeki, icimdeki isyanı susturmaya calısarak Yasamayi deniyorum sensiz Karanlık yollarda tek basıma gezerek Sabaha dek zamanla yarısıp, günesi sahit tutuyorum tövbelerime Biten her sey için yeniden baslatıyorum icimdeki mücadeleyi Yasamayi deniyorum sensiz Bir masal misali siliyorum seni düsüncelerimden Hayalin gölgem gibi pesimdeyken, ben geceleri yasakladım kendime Zaman gün ısıklarıyla baslayıp bitiyor benim icin Yasamayi deniyorum sensiz Rüzgara saldim maziyi, alevlere verdim yüregimi Tipkı ömrümü yoluna verdigim gibi Ama bu sefer baska bir amac icin: sensizlik icin yapıyorum bunu Yasamayı deniyorum sensiz Sahile carpan dalgaların, bizim müzigimizi kulagıma fısıldamasına izin vermiyorum Artık mehtaplı gecelerde yakamozları gözlemiyorum Hicbir vapura binmiyorum; kendime engel olamayıp sana gelirim diye Yasamayi deniyorum sensiz O cok sevdigim aynaya bakmıyorum artık Kendimi, gözlerimde gözlerini, yanagimda buseni, saclarımda ellerini görmekten korktugum icin Dayanamayacagım yeni bir fırtınaya kapılmamak icin Yasamayi deniyorum sensiz Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldıgında duymamazlıktan gelerek Sanki seninle hic olmamısım gibi devam ediyorum Yasamayi deniyorum sensiz Siirlerime düsman oldum, yazmıyorum artık Bütün hislerimi, hayallerimi, düslerimi bir cöl yalnızlıgına mahkum ettim Susuz bırak onları Belki biraz akıllanırım Yasaniyorum sensiz Yüregimdeki acılarla, aldıgım yaralarla, dayanmaya zamansız gidisinle; alısmaya çalısıyorum bu hayatta Belki caresiz, belki acizim ama basım bir KARDELEN gibi dik ve ayakta olarak Alıntıdır |
07-28-2007 | #2 |
okaliptus
|
Yasamayi deniyorum sensiz Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldıgında duymamazlıktan gelerek Sanki seninle hic olmamısım gibi devam ediyorum teşekkürler mate , beni anlatan bu şiiri okumama vesile oldugun için |
|