Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniyorum, sensiz, yaşamayı

Yaşamayı Deniyorum Sensiz...

Eski 07-23-2007   #1
mate

Yaşamayı Deniyorum Sensiz...

Yaşamayı deniyorum sensiz
Beklemiyorum artık seni Biliyorum artık, gelmeyeceksin; yine umut ciceklerim solacak, yine aglayacagim, yine hıckırıklar arasında bogulacagım Ama sen gelmeyeceksin Ben hep burada kalacagım

Yasamayi deniyorum sensiz
Pismanliklar icinde Bogazimdaki dügümlenmis hatıraların anısıyla, seni icimde bitirircesine resimlerimizi kestim tek tek, mektuplarimizi yaktim kül olana dek

Unutmanin zor oldugunu bile bile Beni sevmediginin farkında, bir ömür gecirdiginin gerekcesiyle Yüregimdeki, icimdeki isyanı susturmaya calısarak

Karanlık yollarda tek basıma gezerek Sabaha dek zamanla yarısıp, günesi sahit tutuyorum tövbelerime Biten her sey için yeniden baslatıyorum icimdeki mücadeleyi

Bir masal misali siliyorum seni düsüncelerimden Hayalin gölgem gibi pesimdeyken, ben geceleri yasakladım kendime Zaman gün ısıklarıyla baslayıp bitiyor benim icin

Rüzgara saldim maziyi, alevlere verdim yüregimi Tipkı ömrümü yoluna verdigim gibi Ama bu sefer baska bir amac icin: sensizlik icin yapıyorum bunu

Yasamayı deniyorum sensiz
Sahile carpan dalgaların, bizim müzigimizi kulagıma fısıldamasına izin vermiyorum Artık mehtaplı gecelerde yakamozları gözlemiyorum Hicbir vapura binmiyorum; kendime engel olamayıp sana gelirim diye

O cok sevdigim aynaya bakmıyorum artık Kendimi, gözlerimde gözlerini, yanagimda buseni, saclarımda ellerini görmekten korktugum icin Dayanamayacagım yeni bir fırtınaya kapılmamak icin

Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldıgında duymamazlıktan gelerek Sanki seninle hic olmamısım gibi devam ediyorum

Siirlerime düsman oldum, yazmıyorum artık Bütün hislerimi, hayallerimi, düslerimi bir cöl yalnızlıgına mahkum ettim Susuz bırak onları Belki biraz akıllanırım

Yasaniyorum sensiz
Yüregimdeki acılarla, aldıgım yaralarla, dayanmaya zamansız gidisinle; alısmaya çalısıyorum bu hayatta Belki caresiz, belki acizim ama basım bir KARDELEN gibi dik ve ayakta olarak

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2007   #2
okaliptus

Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldıgında duymamazlıktan gelerek Sanki seninle hic olmamısım gibi devam ediyorum

teşekkürler mate , beni anlatan bu şiiri okumama vesile oldugun için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com