M1 Merkez Kartal Modellik Yarışması |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
M1 Merkez Kartal Modellik YarışmasıMerhaba arkadaşlar Nerede paylaşacağımı bilemedim en uygun burayı gördüm o M1 Merkez Kartal 2011 yılından kendi yüzü olacak kızı arıyor Bunun için bir modellik yarışması düzenleniyor Son başvuru tarihi 17 Ekimmiş m1kartalcomtr/yildiziniariyoraspx adresinden 5dkda başvurabilirsiniz Böyle yarışmalara katılmak bence dereceye girmek kadar önemli Kariyer düşünenler için çok iyi bir başlangıç bence Ben katılmayı düşünmüyorum ancak ilgili arkadaşlar mutlaka çıkacaktır o yüzden paylaşmak istedim Umarım forumumuzdan birisi kazanır |
M1 Merkez Kartal Modellik Yarışması |
10-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
M1 Merkez Kartal Modellik YarışmasıSelam aylin paylaşım için teşekkürler Ben de bu yarışmanın Adana'da yapılanını duydum şimdi görünce paylaşmak istedim Facebook'ta bir grup var M1 Merkez Adana Modellik Yarışması diye Grupta yazdığına göre senin dediğin gibi web sitesinden başvuruluyor bu yarışmaya da Hatta adres çok benziyor m1adanacomtr/basvuruaspx Son başvuru tarihi 21 Kasım yazıyor Adana'da yaşayıp da modellik yapmayı düşünen varsa böyle fırsatı bir daha bulamaz |
|