![]() |
Gerçek Duygusal Dostluk Hikayeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Duygusal Dostluk HikayeleriGerçek Duygusal Dostluk Hikayeleri GERÇEK DOSTLUK BÖYLE OLUR Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beğendiğini ve kendisine vermesini ister ![]() ![]() ![]() Zaman içinde Saf olanın işleri bozulur ve birden arkadaşı aklına gelir ben ona sıkıştığında iyilik yapmıştım diyerek arkadaşının iş yerine gider ve kendisine çalışması için iş vermesini ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saf adam artık zengindir ![]() ![]() ![]() ![]() öğrendiği kadına; Kendisinin de yanlız olduğunu söyler ve bu evde birlikte yaşıyalım sen evin işlerini ve yemekleri yaparsın der, yaşlı kadın hiç düşünmeden kabul eder ![]() uygun bir kız bulup evlenmesini söyler ![]() bulacağını, kendisinin tanıdığı olmadığını söyler ![]() kız tanıdığını ve kendisiyle görüştürebileceğini söyler ![]() sonucunda evlenmeye karar verilir ve düğün davetiyeleri basılır ![]() kırgın olduğu halde çok samimi dostunu yinede unutamamıştır ![]() geldiği konumu görmesi açısından samimi arkadaşına da davetiye gönderir ![]() Düğün günü gelir çatar ![]() isteğiyle mikrafonu alır ve başlar yaşadıklarını anlatmaya; Eskiden çok sevdiğim bir dostum vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fazla dayanamaz mikrofonu eline alır ve başlar konuşmaya; Benim de bir zamanlar çok sevdiğim bir dostum vardı ![]() İşlerim bozulduğunda kendisinden para istedim, bütün parasını bana verdi ![]() Sonra ondan nişanlısını istedim, üzülerek nişanlısını da verdi ![]() istememin nedeni o kadının arkadaşıma layık olmamasıydı (Hayat kadınıydı) Kendisi çok saf olduğu için arkadaşımı o kadından bu şekilde kurtardım ![]() istedi, Arkadaşımı kendi emrimde çalıştıramazdım, o yüzden iş vermedim ![]() Günün birinde karşılaştığı yaşlı adam benim babamdı ![]() üzereydi, onu arkadaşımın yanına ben gönderdim ve mirasını ona ben bıraktırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostlukla ve Sevgiyle kalın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gerçek Duygusal Dostluk Hikayeleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Duygusal Dostluk HikayeleriGerçek Duygusal Dostluk Hikayeleri Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ![]() ![]() Bundan üç sene önce hayatına öyle biri girecek ki tüm yaşandın onla beraber sürecek deseler inanmazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz dostluğumuzu daha da ileriye götürdük yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor her anımız birbirimizi düşünerek geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEK DOSTUM OLAN ESRA’YA canim ![]() |
![]() |
![]() |
|