Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyurusudur, suç

Bu Bir Suç Duyurusudur

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Bir Suç Duyurusudur

Uzaksın, yakınsın, özlenensin ama bugün değil, yarın gibi bir ‘şey’sin sen Hayatın anlamısın siyahsın beyazsın

Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken, sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda Kabul ediyorum Dünyaya bu kalsın, ama sen bilme

Dünyada kaç iklim, kaç zulüm, kaç ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin Bilme! Bugün her ölümle biraz ölürken, seni düşündükçe hayata dönüyorum yeniden Gecenin en karanlık yerindeyim, bir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık bile olsan yine de seviyorum seni Sadece benim seni anladığım, kimsenin unutmamak için defterine not düşmediği, ama hayatımda hep bir dipnot olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni

Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar Bana yetmiyor Her bestemde sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum Bir başka dilden seviyorum, kırmızıdan daha uzundur Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak, kim ne derse desin geri dönecek yerim yok,

bir kentin ortasındaa çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da yine seviyorum seni

alıntı

Forumacilcom Bu Bir Suç Duyurusudur
Hakkında Bu Bir Suç Duyurusudur

Alıntı Yaparak Cevapla

Bu Bir Suç Duyurusudur

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu Bir Suç Duyurusudur

Bakışların

Önceleri mutluydum sen vardın yanımda

Bırak mutluluğu gülmek yok artık dünyada

Ne huzur var nede neşe kaldı hayatımda

Geriye kalan anılar, hatıralar o bakışların

Bana o bakışların çıkmıyor aklım da hala

Öyle bir bakış görmedim be benziyor bala

Bilmem ki o bakışları görüp de dona kala

Her şeyi unuttum unutmadığım bakışların

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com