Son Sözler |
07-13-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Son SözlerSON SÖZLERDEN ÖRNEKLER MHP nin merhum lideri Alpaslan Türkeş: "Oğlum, sıcak oldu kaloriferleri kapatın Camları acın Daralıyorum" Rus edebiyatçı Anton Çehov: Çok zamandır şampanya içmemiştim" Ünlü karikatürist Cemal Nadir: "Ah iyi olsam, terliklerimi giysem, su odada dolaşsam, şu köşeye geçsem esimlerimi yapsam" Ingiliz Krali 2 Charles: "Ölümüm çok uzun sürdü, umarım beni affedersiniz" Fransiz ressam Eugene Delacroix: "Mezarıma ne resim ne heykel ne de fotoğraf, hicbir sey koymayınız" İdam edilen Fatin Rüstü Zorlu: "Allah memleketi korusun, millete zeval vermesin, haydi allahaısmarladık" Ünlü edebiyatçı Gogol: "Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin" Goethe: "Biraz daha ışık" Pakistanli şair Ikbal: "Hasa ben ölümden korkmuyorum Çünkü ben Müslümanım Her Müslümana yakışan da ölümümle karşılamaktır Hakikaten ölüm ebediyet alemine acılan ilk perdedir" Filozof Kant: "İşte bu iyi" Avusturyali bestekar Joseph Heidin: "Bu müthiş harp beni bitirdi" Karl Marks: "Hadi oradan Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir" İngiliz sair Lord Byron: "Her şey bitti, artık çok geç" Vatan şairi Namık Kemal: "Biraz dinleneyim" Oscar Wild: "Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben" Peyami Safa: "İşte bu fena" Victor Hugo: "Siyah bir ışık görüyorum" |
|