Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrısıyla, ilgili, karnımın, sorum

Karnımın Ağrısıyla İlgili Sorum Var

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karnımın Ağrısıyla İlgili Sorum Var

meraba arkadaslar ben 6 aydır şiddetli karın agrısı cekıyordum sonra doktora gıttım ve bısey soylemediler arastırdılar tahlıl fln yapıldı sonra kan tahlılınde sedımentasyon 20 olması gerekırken 34 olduqu cıktı sonra doktorum bnı hastaneye yatırdı hastanede 2 gunu uzman doktorlar gelıp baktılar ve efemef tanısı koyuldu ultrason sonuclarımdada dalak boyutları normalden hafif derecede buyuk olduqu soylendı hastanede 4 qun yattıktan sonra soktorumuz uludag unıversıtesıne gtmemizi ve orda gen testı yaptırmamızı soyledı biz o testı yaptırdık sonra test sonuclarında yukselme olduqunu gorduk sedımentasyon oranı hastanedeykn 34 tu suansa 54 2 ay gectı bu olay uzerınden hastanedeyken bana colchıum dıspert tedavısı başlanmıstı oranlar yukseldıqı ıcın ne yapacagımızı bılmıyorz bu hastalık hakkında bılgısı olanlar yardım etsın lutfen cok onemli yanıtlarınızı beklıyorm ve bütün hastalara Allah şifalar versn ayŞenurr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com