Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gıda, murad, piramidi, selülit, tedavi, yöntemleri

Murad Gıda Piramidi Selülit Tedavi Yöntemleri

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1990'larm başlarında ABD Tarım Bakanlığı uzun süredir referans olarak alınan dört gıda grubunu (et, süt ürünleri, baklagiller, meyve ve sebzeler) revize ederek daha dengeli ve sağlıklı bir gıda piramidi oluşturdu Ben de piramidi selülitleri yok etme ve gençliği geri ka-zandırma yönünde değiştirdim Piramidim genel olarak pürüzsüz, çukursuz basenler, daha iyi bir nemlendirme sistemi, sıkı ve genç dokular ve tüm vücutta genel bir sağlık durumu sağlamak için ye-meniz gerekenler ve benzer miktarlar hakkında bilgi verecek Piramit su prensibine dayanıyor

Geleneksel gıda piramidinden farklı olarak benim piramidimde pro-tein grubunda kırmızı et, yüksek doymuş yağlı etler ve tam yağlı süt ürünleri; baklagiller grubunda karbonhidratlar veya yüksek kalorili rafine şekerler ya da sağlıksız yağ-sıvıyağlara yer verilmemiştir Asla hamburger, Camembert peyniri ya da çikolata yiyemeyeceğini-zi söylemiyorum Ancak yapabildiğiniz oranda sağlıklı selülitle sa-vaşan alternatifleri tercih etmenizi öneriyorum Piramide ne kadar uygun beslenirseniz o kadar başarılı olursunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com