![]() |
Yüzsüzlük |
![]() |
![]() |
#1 |
speed
|
YüzsüzlükÇinde bir üniversitede oldukça ilginç tamamiyle gerçek bir olay ![]() ![]() Kızın biri bir gün yeni aldığı bisikletiyle okula geliyor ve okulun bahçesindeki bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakıyor ![]() ![]() Derslerin bitiminde okul çıkışı bisikletinin yerinde olmadığını görüyor ve çok sinirleniyor ![]() ![]() Ertesi gün sabah okula geldiğinde bisikletini üzerinde bir notla bir gün önce bıraktığı yerde buluyor ![]() bisikletine gerçekten çok ihtiyacım vardı aldıktan 2 saat sonra geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim çok üzgünüm anlayışın için teşekkürler ![]() Kız doğruca bir bisikletçiye gidiyor ve 5 tane kilit alarak okula dönüyor ![]() ![]() bisikleti iyice kilitleyip 5 farklı anahtarla derse giriyor ve olayı arkadaşlarına anlatıyor ![]() ![]() Ders bitimi okul çıkışında 5 kilit taktığını anlattığı arkadaşlarıyla beraber bisikletini almaya gittiğinde şok oluyor ![]() ![]() Bisikletin üzerinde 10 kilit ve birde not var ![]() ![]() halde ben kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın" |
![]() |
![]() |
|