Abi Ben Nerden Geldim? |
05-11-2007 | #1 |
virüs
|
Abi Ben Nerden Geldim?+abiii ben nerdenn geldim -kargoyla +kargo ne? -ANNNEE Aslı beni rahatsıız ediiyooo +abii ben nerden geldim -annene sor +sordum leylekler dedii -ee işte +peki leylekler nerden gelir -yumurtadan +yumurta? -leylekten +abi ben nerden geldim -aaa bilmiyon mu??? +ııh-ıh -aa çok eziksin herkes bilir +ana ama ben bilmiom -Ezik EZik +ben nerden geldim -iki insan birbirini sevince(tüm evreyi anlatır) + anlamadım -abi ben nerden geldim -seni cami avlusunda bulduk -abi ben nerden geldim -bilmiyorum -sen nerden geldin? abi ben nerden geldim? -seni nasadan satın aldık sen bir robotsun -nasa daha robot yapmaya başlamadı ki -- Abi sen nerden geldin + Taksimden nooldu ki --abi ben nerden geldim + sen geldiğin yeri bilmiyosan ben nerden bileyim yanındamıydım --abi sen nerden geldin +rahatsız olduysan geri gideyim +ben nerden geldim -iki insan birbirini sevince(tüm evreyi anlatır) +anlamadım ben uygulamalı göstersene +abi ben nerden geldiim? --arkamdan +sen nerden geldin? --annemden +abii ben nerden geldiim? --naapçan kendine kardeş mi yapçan? +yaa hem yaparım noolmuş -- sıkıysa yap -Aabi ben nerden geldim? -İnternetten indirdik -?? -Abi, ben nerden geldim? -Mutfaktaan -?? *Abi, ben nasıl oldum? -Güzel olmuşun *Onu demiom nasıl doğdum ben? -Ne bilim lan ben |
05-11-2007 | #2 |
Ergenekon
|
-- Abi sen nerden geldin + Taksimden nooldu ki hiçççççççççççççççççççç :))))))) |
|