Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsellik, komik, rüya, yorumu, üzerine

Cinsellik Üzerine Komik Bir Rüya Yorumu

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tanınmış rüya yorumcularından Charles Mcphee'den bir rüyayı yorumlaması istenir Rüya şu şekilde görülmüştür: Terasa, 39 yaşında, eşinden boşanmış Amerika'nın Wyoming eyaletinde oturmakta olan genç bir kadındır Bir gece uykusunda nasıl başladığını hatırlamadığı bir rüya görür Hatırladığı, daha doğrusu rüyayı görmeye başladığında bir erkekle seviştiğini fark eder"Ve bu sevişmeyi izlerken sanki vücudumun dışında bir deneyim yaşıyordum İkimizin de ruhlarını vücutlarımızdan ayrı olarak görebiliyordum O an bedenlerimizin hissettiği her şeyi, ben de hissedebiliyordum Fakat aynı zamanda da ikimizi spiritüel varlıklar olarak da görebiliyordum Bedenlerimizin birleştiği alanda, ruhlarımızın bir enerji topu haline geldiğini görebiliyordum

Sevişmemiz bitip de ayrıldığımızda o enerji topu da iki eşit parçaya bölündü O an sanki, kendimden bir parçanın onunla gittiğini hissettim Yüzüne baktığımda o seviştiğim erkek, bu güne dek hiç dikkat etmediğim,benim birkaç kat aşağımda yaşayan bir komşuma dönüşmüştü

Şimdi, o kişiyi her gördüğümde,sanki spiritüel varlığımın diğer tarafının onda olduğu hissine kapılıyorumAcaba ben bu rüyayı fazla mı ciddiye alıyordum?

Tesadüf diyebileceğim bir şekilde bundan yaklaşık sekiz ay önce bir partideydik ve bazı şakalara hep beraber gülüyordukFakat bir kısım arkadaşlarımız bu şakaları anlayamamışlardıOrada bulunanlardan birisi, biz ikimizin aynı hamurdan olduğumuzu söyledi Anlayışlarımız çok benziyorduOnu büyük bir ağabey gözüyle görmek istiyordum ama, diğer yandan da fiziksel olarak bir çekim duyuyordum Onu daha önce fark etmediğime inanamıyorum! Bu rüya sizce ne ifade ediyor dersiniz?"

Charles Mcphee'nin yorumu ise şu şekilde olmuştur : "Bu dünyanın dışında bir rüyaya benziyor Sizin rüyanız,'bilinçsiz farkındalık' a çok iyi bir örnek Rüya aracılığıyla bazı şeylerin bilincine varmışsınız Başka bir şekilde ifade etmek gerekirse ; bu ilginç yabancıyı uzun süre önce fark etmişsiniz,ama ancak bu farklı rüya sizin ilginizi ona odaklamanızı sağlamış

Neden bu, o kadar uzun zaman aldı ? Belki sadece onu görmeden önce, çok meşguldünüz Belki aklınızın bu sevgi çerçevesinin farkında değildiniz Fakat beyninizin bilinçli kısmının uykuda olması, aklınızın geri kalanının (şuursuz tarafı) da tatilde olduğunu göstermez Zıt olarak şuursuz kısmınız uyanık ve notlar alıyor Ve size acil bir mektup göndermiş 'Rüya Ekspres'i ile ve şunları yazmış o mektupta ;"Şşşştttt! Aşağıdaki şu adama bir daha bak! O bir harika!"

Buradaki mesaj nedir ? Sanırım derin bir şekilde bir çok şey paylaşabileceğiniz bir arkadaş buldunuz Ben olsam onunla daha çok ilgilenirdim Ve eğer arkadaşlık yerini aşka bırakırsa, havai fişeklerle güzel bir kutlama yapabilirsiniz"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Charles mcphee

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com