Kızarmış Dondurma Tatlı Tarifi |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızarmış Dondurma Tatlı TarifiKızarmış dondurma MALZEMELER: Vanilyali Dondurma (Algida MaraS ) Cornflakes 2 yumurta vanilya tarcin YAPILISI: dondurmayi yumurtadan biraz buyuk toplar seklinde yapin uzerine kagit pecete konulmus bir tepsiye dizin ve buzlukta 2 saat bekletin yumurtayı vanilya ile iyice cirpin Cornflakes'i mutfak robotunda toz haline getirip icine yarim cay kasigi kadar tarcın attın Buzluktan cıkardiginiz dondurmayi once yumurtaya,sonra cornflakese bulayip tekrar buzluga koyun1 saat kadar sonra ayni islemi tekrarlayin Dondurmanin disi iyice kaplanmis olmali gerekiyorsa bir kere daha yapin Sonra dondurmayi buzlukta bir gun daha tutup,cok kizgin yagda 15-20 saniye kadar kızartıp hemencik servis yapin not : arzu ederseniz uzerine cukulata sosu doke bilirsiniz yada krema koya bilirsiniz |
Kızarmış Dondurma Tatlı Tarifi |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızarmış Dondurma Tatlı Tarifikızarmış dondurma |
|