Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar | He`S Just Not That İnto You |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar | He`S Just Not That İnto YouErkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar | He`s Just Not That Into You Gösterim tarihi : 24 Nisan 2009 Yönetmen : Ken Kwapis Oyuncular : Ben Affleck , Jennifer Aniston , Drew Barrymore , Scarlett Johansson Senaryo : Marc Silverstein, Abby Kohn Müzik : Cliff Eidelman Görüntü yön : John Bailey Tür : Komedi - Romantik Süre : 130 dk Yapım yılı : 2009 Ülke : ABD Dağıtıcı : Warner Bros Greg Behrendt ve Liz Tuccillo’nun çok satan kitabına dayanan film, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar Filmin zengin oyuncu kadrosu, Neil rolünde Oscar® ödüllü Ben Affleck, Beth rolünde Jennifer Aniston, Mary rolünde Drew Barrymore, Janine rolünde Oscar ödüllü Jennifer Connelly, Conor rolünde Kevin Connolly, Ben rolünde Bradley Cooper, Gigi rolünde Ginnifer Goodwin, Anna rolünde Scarlett Johansson, Ken rolünde Kris Kristofferson, ve Alex rolünde de Justin Long’dan oluşuyor Resmi web sitesi: http://wwwhesjustnotthatintoyoumoviecom |
|