Hakan Peker-Hakan Peker Gitar Akorları |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıDeğerini Bir Ben Bilirim Dm C Gece mavi gece suskun Dm C Guneşe sorsam aya küskün Dm C Benim derdim senin aşkın Am Bb C Zorlamakla gönül huzur bulmuyor Nakarat: F C Degerini bir ben bilirim Am Bb Susma soyle sende bilirsin F C Dayanamam aşka gelirim Bb F C Senle atar yuregim Dm C Ararım hep hani nerde Dm C Dayanırım sanma ki bu derde Dm C Beklerim yar hiç usanmam Am Bb C Gelmesende inan canım unutmam Nakarat: |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıArtık Sevmeyeceğim - Hakan Peker Em ) Artık sevmeyeceğim ) Am ) 2 Bütün kabahat benim ) G Ne kadar ağlasan boş F Ne kadar yalvarsan boş Em Sana dönmeyeceğim Em Dm ) Bitsin artık bu çile ) Em Dm ) Çekemem bile bile ) Am G ) Sen ne söylersen söyle ) A F ) Bu hayat gitmez böyle ) Em ) Sana dönmeyeceğim ) Em ) Ümitlerimi kırdın ) Am ) 2 Hayallerimi yıktın ) G Benim ahımı aldın F Benim ahımı aldın Em Şimdi sen de yalnızsın TEKRAR A |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıKaram Am Dm Karam askın sevgın bumu Bb Am Ne olacak bu askın sonu C Bb Bır barısır karam bır kusersın C Bb Am Benı boyle dıvane edersın am Dm Komur gozler yaban dudaklar Bb Dm Ya bu endem cılve bu nazlar C Bb O dudaklar helalım haktır C Bb Am Bende canım banada gunahtır Am Dm C Bb Dm Bılemem yarını goremezsem senı sansın yok Am Dm C Dm Calarım kapını baska carem yok Am Dm Al artık koynuna benı karam Am Dm Gunahın boynuna can karam C Bb Anladım sensızlık haram C Bb Am Gel artık ınsafa be karam |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıGünahlar Em Am Gün bitti bak çoktan gitti yaz Em Am Hep inkar edildi bütün günahlar C G Her dakika yine yıkacak beni yarınlar B7 Em B7 A benim biçare yaralı gönlüm yanar Am G Sebebim ah vurgunum umarsız kadersiz B7 Em B7 Belki de mutlusundur korkarım sen bensiz Em B7 Em B7 Kaldı anılarım yok oldu gitti umutlarım Am B7 C B7 Allahım onu gönder bana tükeniyorum yalnızım Em B7 Em B7 Yollarına hasret umutlara itirazım var yapılanlara Am B7 C B7 Anla be zalim bu günahlarýn yarısı sana yarısı bana |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıKaldı Bende - Hakan Peker Intro: Em - F - Em - F - Am - F - Dm - (? bass plays B) - Em - Am - F - Dm - (?bass plays B) - Em Em F Em Bir nem kaldı gözlerimde Em F Em Bir burukluk kaldı bende Dm F Em Acı bir hıçkırık beni kahreden Am F Em Bir de sendin bırakıp giden Em Dm Em Bir de sendin bırakıp giden Am F Em Sensizlik bana ölümden beter Em Dm Em Unutmak çok zor artık yeter CHORUS Am Em Hüzünler kaldı bende Em F Hasretin kaldı bende Dm Em Dm Em Sızlayan yüreğimde sen kaldın bende Am Em Sevgiler kaldı bende Em F Sensizlik kaldı bende Dm Em Dm Em Bitmeyen özleminle sen kaldın bende Em F Em Bir ses kaldı anılarımda Em F Em Bir dokunan şarkı bende Dm F Em Acı bir hıçkırık beni kahreden Am F Em Bir de sendin bırakıp giden Em Dm Em Bir de sendin bırakıp giden Am F Em Senzizlik bana ölümden beter Em Dm Em Unutmak çok zor artık yeter |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıKaranlığa Çak Kibrit - Hakan Peker Em G Yalnızlığı acıyla tükettiğim gecelerde ben Am Em Ne umutlar ektim yollara G Giderken Am ) Sensiz herşey anlamsız ) G ) Unutamam imkansız ) F ) A İnat etme çigan gözlüm ) Em ) Gel hesapsız zamansız ) Em Am-Em Dm ) Karanlığa çak çak bir kibrit gecelere ) F G Em )Nakarat Gel mahkum etme beni insafsız saatlere ) Em G Resimlerin karşımda seni senle yaşıyorken ben Am Em Tüm kilitleri açar sesin G Bir dönsen Tekrar A ve Nakarat |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıKelimeler Yetmez - Hakan Peker Giris: G# A F# A G# G# A Yaşanmadı yaşamadık böyle sevda daha önce G# A F# A G# Mecnunu şimdi anladım leylayı sende görünce F# B G# Kendimden çok seni sevince A F# B G# Anlat deme soru sorma anlatamam beni yorma A F# B Halime bak ne olur anla ne olur anla F# A G# Ne olur anla G# Kelimeler yetmez böyle bir aşka A Hiç benzeri yok bendeki başka Nasıl sevdim yerini bilsen F# A G# Kalbime girsen gorsen keşke Tekrar |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıUnut Onu Gönlüm - Hakan Peker Em İçin için yanıyor } Am Em } Yanıyor bu gönlüm } Dm } 2 Onun niçin arıyor } Dm Em } Arıyor bu gönlüm } C G O bir vefasızdı } Am F } O bir hayırsızdı } A Dm Em } Neden gönül arıyor } Em Açık yeşildi gözü } Am Em } Güneş gibiydi yüzü } Em } b2 O çok güzeldi amma } Am Em } Yalancının biriydi } Am C Em Aaahh unut onu gönlüm , unut onu sende } Am C Em } c2 unut onu gönlüm , unut onu sende } Tekrar A Em Neden niçin arıyor } Am Em } Arıyor bu gönlüm } Dm } 2 Onu niçin soruyor } Dm Em } Soruyor bu gönlüm } Tekrar A Tekrar b2 Tekran c3 |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar Akorlarıİlla ki - Hakan Peker Em Am Kendime soramam ne diye Em Am Ötesi yok dönemem geriye G Em Bunca zaman yaşadığım aşklara F G Baktım ayrı ama hep aynı Em Am Sanki ben kabahat gibiyim Em Am Beklerim bitsinde gideyim G Em Bunca zaman yaşadığım aşkların F G Hepsi ayrı ama hep aynı Am F İçimde yeller eser halimi bir görsen G Em Neler neler çektim ah bu yüzden Am F Hop be alınma sen seviyorum desen G F Em Neler neler çekerim ah bir bilsen Em Am İlla ki aşk arıyorum Em Am Sağdan soldan çalıyorum G Bir de ben sana soruyorum Em İlahi aşk bu mu F G Denedim ayrı ama hep aynı |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıBir Efsaney - Hakan Peker C F E Am Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık C F E Am Yıldızlar sanki sönmüş ay bize küsmüş C F E Am Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin C F E Am Bir görmek için seni neler vermezdim Am E Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak Am Gözlerinle buluşup ellerine dokunmak C Dm Saatlerce uzanıp hep yanında kalmak Am E Am Bir efsane senle beraber olmak F E Am Her yerde bizim şarkımız çalınıyor bak C F E Am Neler neler söylüyor bir dinlesen ah C F E Am Silmek çok zormuş diyor seni kalbimden C F E Am Sessizce ağlıyorum dertten kederden |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Peker-Hakan Peker Gitar AkorlarıAmma Velakin - Hakan Peker Am F Mevsimlerde günler doldu G E7 Gel artık Am F Gönüllerde güller soldu G E7 Dön artık Am Seni aldılar değiştirdiler G Seni aldılar götürdüler Dm Seni çaldılar benden F E Artık yeter Am Amma velakin cümbür cematin F E Diline düştün sen Am Amma velakin cümbür cematin F E Pek hoşuna gittin sen --->: Hakan Peker-Hakan Peker Gitar Akorları frmacil sayfa 2iki --->: Hakan Peker-Hakan Peker Gitar Akorları |
|